در ادامه هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا، از گروه C پرسپولیس ایران دوشنبه شب در ورزشگاه اجوکیشنسیتی به مصاف الدحیل قطر رفت که این دیدار با یک پنالتی بحث بر انگیز با برتری تیم قطری همراه شد . تک گل برتری تیم الدوحیل را المعز علی در دقیقه ۶۰ به ثمر رساند.
در دقیقه ۵٨ ارسال المعز علی به درون محوطه جریمه پرسپولیس با برخورد شجاع خلیلزاده و ادمیلسون جونیور برزیلی همراه بود که داور این صحنه را پنالتی اعلام کرد.
در ادامه این دیدار گلمحمدی سعی داشت با تعویضهای خود بازی را هجومی کند و گل خورده را جبران کند اما دفاع خوب الدحیل اجازه ایجاد فرصت گل را نمیداد.
در دقایق پایانی بازی پرسپولیس فشار خود را روی دروازه الدحیل بیشتر کرد و چند ضربه ایستگاهی هم به دست آورد اما نتوانست از این فرصتها استفاده کند.سرخ ها با این شکست ۷ امتیازی باقی ماندند تا در دیدار آخر خود تنها بر کسب ۳ امتیاز برابر حریف اماراتی ، بخت صعود از گروه خود را داشته باشند . الدوحیل با برتری در این بازی ۹ امتیازی شد .
ثبت دیدگاه