آنکارا: ماکرون رؤیای تبدیل شدن به ناپلئون را دارد
  • شهریور 29, 1399 ساعت: ۰:۰۰
  • شناسه : 2086
    8
    وزیر دفاع ترکیه روز جمعه در مصاحبه‌ای با انتقاد از اقدامات رئیس جمهور فرانسه در تشدید تنش‌ها در دریای مدیترانه گفت که ماکرون رؤیای تبدیل شدن به ناپلئون را در سر می‌پروراند.
    منبع : فارس
    پ
    پ

    «خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه روز جمعه گفت که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در حال شعله ور کردن تنش‌ها در دریای مدیترانه است.

    وی که با شبکه 4 انگلیس مصاحبه می‌کرد گفت که ماکرون رؤیای تبدیل شدن به ناپلئون را در سر می‌پروراند اما قدرت و اندازه‌اش برای این موضوع کافی نیست.

    آکار اضافه کرد که ترکیه با صلح و گفت‌وگو موافق بوده و تمام تلاش خود را در این زمینه انجام می‌دهد اما در عین حال از حقوق و منافع خود در دریای مدیترانه نیز حمایت می‌کند.

    وزیر دفاع ترکیه گفت: «آقای ماکرون برای سرپوش گذاشتن بر مشکلات فرانسه به دنبال نقش‌آفرینی است. وی از هزاران کیلومتر آنطرف تر می‌آید و به دنبال ایفای نقش در مدیترانه است. این صحیح نیست. ما از حقوق و منافعمان حمایت خواهیم کرد و همواره گفته‌ایم که آماده دیدار و مذاکره با یونان هستیم.»

    وی همچنین گفت که این در چارچوب اختیارات اتحادیه اروپا نیست که به ترسیم مرزها و قوانین دریای مدیترانه بپردازد.

    آکار اضافه کرد: «صحبت چند باره درباره تحریم علیه ترکیه، استفاده از زبان تهدید بوده و جز افزایش تنش‌ها کار دیگری نمی‌کند.»

    طی هفته‌های گذشته، تنش‌ها در شرق دریای مدیترانه بر سر اقدامات ترکیه در قبال آغاز حفاری‌ها و فعالیت‌های اکتشافی در این منطقه آغاز شد.

    یونان با همراهی برخی کشورهای اروپایی ادعا دارند که اقدامات ترکیه غیرقانونی و تنش‌آمیز است و به آنکارا درباره تبعات این اقداماتش هشدار داده‌اند. ترکیه اما اعلام کرده که این کشور تنها در حال تامین حقوق خود در این دریا و دریاهای سیاه و اژه است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.