جلسه محرمانه پوتین با فرماندهان ارشد جنگ اوکراین/ مشاور سابق پوتین «عامل خارجی» نامیده شد
  • مرداد 28, 1402 ساعت: ۱۴:۰۷
  • شناسه : 60691
    پ
    پ

    کرملین روز شنبه اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با فرمانده عملیات روسیه در اوکراین و دیگر مقامات ارشد نظامی دیدار کرد. این جلسه پس از ادعای اوکراین در مورد دستاوردهای ضد حمله در جبهه جنوب شرقی برگزار شده است.

    کرملین در بیانیه ای اعلام کرد: «ولادیمیر پوتین نشستی در مقر گروه عملیات ویژه نظامی در روستوف-آن-دون برگزار کرد. پوتین، فرمانده عالی روسیه، به گزارش های والری گراسیموف، رئیس ستاد کل ارتش مسئول عملیات مسکو در اوکراین و دیگر فرماندهان و افسران ارشد نظامی گوش داده است.»

    کرملین جزئیات بیشتری از این دیدار ارائه نکرده و مشخص نیست که این دیدار چه زمانی برگزار شده است. ویدئوهای منتشر شده توسط خبرگزاری دولتی RIA نشان می‌دهد که گراسیموف در حال احوالپرسی با پوتین در شب به نظر می‌رسد و او را پس از یک دست دادن کوتاه به داخل ساختمانی هدایت می‌کند.

    گراسیموف، که در ماه های اخیر به ندرت در انظار عمومی دیده شده است، هدف انتقادات شدید یوگنی پریگوژین، رهبر گروه واگنر و برخی وبلاگ نویسان نظامی در مورد شکست های روسیه در جنگ بوده است.

    از دیگر سو دولت روسیه، مشاور سابق پوتین را عامل خارجی نامید. وزارت دادگستری روسیه اواخر روز جمعه اعلام کرد، آندری ایلاریونوف، مشاور اقتصادی سابق کرملین، به فهرست عوامل خارجی اضافه شد، نامی که دولت برای مخالفان اعمال می‌کند.

    افرادی که در این لیست قرار دارند ممکن است تحت نظارت دقیق قرار گیرند و از آنها خواسته شود که اطلاعات دقیقی در مورد منابع درآمد، هزینه ها و طیف وسیعی از فعالیت های خود به دولت ارائه دهند یا در معرض پیگرد قانونی قرار گیرند.

    ایلاریونوف که در سال 2005 از کرملین استعفا و به ایالات متحده نقل مکان کرده است.

    منبع: شفقنا به نقل از رویترز

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.