دلنوشته صادق درودگر ؛ جای شهریار در فوتبال خالیست
  • آذر 14, 1399 ساعت: ۱۱:۳۳
  • شناسه : 7924
    10
    عاشق روحیات شکست ناپذیر شهریار فوتبال ایران هستم...
    نویسنده : صادق درودگر منبع : فرهنگ ایرانیان
    پ
    پ

    عاشق روحیات شکست ناپذیر شهریار فوتبال ایران هستم ، فرزند غیور آذربایجان ، شهریاری که برای اعتلای پرچم سه رنگ ایران با طحال پاره و در حال خون ریزی، با سر شکسته ، با ابروی پاره بازی کرد ، از جان و دل ، با تمام وجود.
    کسی که در بایرن مونیخ نمونه بود تا جایی که قبل از هر بازی راز و نیازش با خداوند را بارها در سیمای ملی نشان می دادند . فاتح دروازه چلسی ، آقای گل جهان .
    صادق درودگر
    براستی جای علی دایی در فوتبال خالی است ، فوتبال متعلق به علی دایی و دایی هاست ، فوتبال جای علی دایی و دایی هاست ، مشتاقانه در انتظار حضور علی دایی در فوتبال ایرانیم، فوتبال ایران را حتی نمی شود بدون علی دایی تصور کرد .
    بدسلیقگی برخی از دوستان پدر کشور و فوتبال را درآورده است ، می شود روزی علی دایی را در راس مدیریت فوتبال ایران و آسیا ببینیم، امیدوارم.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.