دوربین عنکبوتی کجاست؟
  • آذر 15, 1399 ساعت: ۱۲:۲۶
  • شناسه : 8002
    6
    دوربین عنکبوتی ۴ میلیارد تومانی ورزشگاه آزادی کجاست و مسئول آن ریخت‌وپاش تاریخی چه کسی بود؟
    پ
    پ

    به گزارش فرهنگ ایرانیان ، روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «این روزها موج جدید اچ‌دی شدن شبکه‌های تلویزیونی راه افتاده و صداوسیما به‌ طور گسترده روی آن مانور می‌دهد؛ در حدی که مجریان و گزارشگران این رسانه از آقای عبدالعلی علی‌عسکری، رئیس سازمان به‌ عنوان «پدر دیجیتال تلویزیون» یاد می‌کنند.

    به هر حال اتفاقی که رخ داده خیلی خوب است و ما هم به مدیران صداوسیما خداقوت می‌گوییم اما طرح یک سوال کوچک در این بین، چندان بی‌مناسبت به‌ نظر نمی‌رسد. پرسش اینجاست که دوربین عنکبوتی ورزشگاه آزادی کجاست؟

    پای دوربین عنکبوتی سال ۸۹ به ورزشگاه آزادی باز شد و شاید ایران تنها کشور دنیا بود که برای خرید یک دوربین، با حضور جمعی از مسئولان مراسم افتتاح تشکیل داد! خیلی‌ها آمدند؛ از علی سعیدلو، رئیس وقت سازمان تربیت‌بدنی تا همین آقای علی‌عسکری که آن زمان معاون توسعه و فناوری سازمان صداوسیما بود. دوربین عنکبوتی یا اسپایدرکم که با هزینه هنگفت خریداری شده بود، مدت کوتاهی به پوشش تلویزیونی مسابقات در ورزشگاه آزادی کمک کرد و خیلی زود بازنشسته شد. گفته می‌شود در آن زمان چیزی حدود ۴ میلیارد تومان خرج خرید این دوربین شد؛ در حالی که خیلی زود نسل جدید هلی‌شات‌ها به یک‌صدم این قیمت با کارآیی بیشتر وارد بازار شدند و علاوه‌ بر ورزشگاه‌های فوتبال، در پروژه‌های سینمایی نیز به کار آمدند. حالا پرسش اینجاست که دوربین عنکبوتی کجاست و مسئول آن ریخت‌وپاش تاریخی چه کسی بود؟ همه اینها در حالی است که امروز بسیاری از استادیوم‌های لیگ برتری ایران به وضوح با معضل کمبود دوربین مواجه هستند و حتی نمی‌توانند بسیاری از صحنه‌های حساس داخل محوطه جریمه را از زاویه لازم به مخاطب ارائه بدهند. آیا بهتر نبود آن هزینه گزاف و نالازم، صرف خرید تجهیز غیر نمایشی چند ورزشگاه شود؟»

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.