معاون پارلمانی رییس جمهور: گزارش ۱۰۰روزه دولت به‌زودی منتشر می‌شود
  • آذر 13, 1400 ساعت: ۱۳:۰۶
  • شناسه : 25158
    8
    سید محمد حسینی گفت: گزارش ۱۰۰روزه دولت به‌زودی منتشر می‌شود و وزارتخانه‌ها در حال جمع‌بندی هستند.
    منبع : باشگاه خبرنگاران
    پ
    پ

    سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور صبح امروز با بیان اینکه در بودجه امسال ظرفیت‌های استان‌ها لحاظ شده گفت: تلاش شده توزیع بودجه همراه با عدالت باشد.

    او افزود: گزارش ۱۰۰ روزه دولت به‌زودی گزارش می‌شود و وزارتخانه‌ها در حال جمع‌بندی هستند.

    حسینی تصریح کرد: از سند تحول دولت به‌زودی رونمایی می‌شود و این سند بر اساس تفکیک دستگاهی نیست و تحقق آن می‌تواند به پیشرفت کشور کمک کند.

    او با توجه به اینکه کشور دیگر از پشت صفحه مانیتور اداره نمی‌شود بیان کرد: رئیس جمهور سفر‌های استانی دارد و شخصاً ورود می‌کند و مسائل و مشکلات را از نزدیک مشاهده می‌کند.

    حسینی با بیان اینکه خواسته جدی رهبر معظم انقلاب بر تحول در دولت است ادامه داد: فرصت خوبی برای همکاری سه قوه فراهم شده تا اگر نیاز است حتی در حوزه‌ای جراحی شود، با کمک هم انجام دهند.

    معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: کرمان یک استان ویژه است و با حضور شهید سلیمانی در این استان، انتظارات از این استان زیاد است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.