آقای محبی ! فرصت های طلایی کشتی ات را از نو بساز
  • دی 6, 1399 ساعت: ۱۹:۵۱
  • شناسه : 10057
    8
    یداله محبی سنگین وزن کشتی آزاد ایران و دارنده دو مدال طلای آسیا در سالهای 2017 و 2019 از عدم دعوتش به اردوی تیم ملی تعجب کرده و گفته دلیل این تصمیم کادر فنی را نمی داند .
    نویسنده : حجت اله اکبرآبادی منبع : فرهنگ ایرانیان
    پ
    پ

    این کشتی گیر سنگین وزن که از فیزیک مناسبی برای تبدیل شدن به کشتی گیری درجه یک در سطح کشتی جهان برخوردار است ، متاسفانه قدر موقعیت ها و فرصت هایی طلایی که در اختیارش گذاشته شده را ندانسته و هنوز هم بعد گذشت سالها به گونه ای مبارزه می کند که اگر نویسنده نیز به جای غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بود ، او را به اردوی تیم ملی دعوت نمی کرد .
    بی شک برای کشتی گیری که دو بار نیز سابقه و تجربه حضور در رقابت های جهانی سال های 2017 و 2019 را در کارنامه دارد غیر قابل قبول است که چشم انداز روشنی از رشد در کشتی اش دیده نشود .
    یداله محبی که البته کشتی گیری است با اخلاق برادرزاده محمد حسین و محمدحسن محبی ، قهرمانان پر افتخار کرمانشاهی است که به همراه بردار کوچکتر خود”ارشک” می توانستند جا پای عموهای خویش گذاشته و یک بار دیگر با قدرت و شایستگی از کشتی دیار کرمانشاهان دفاع کنند .
    مشکل یداله و ارشک محبی این است که به اندازه لازم در کشتی زحمت نمی کشند و در راه افتخار مرارت را به جان نمی خرند . شاید اگر آنان عموهای خویش را در عرصه قهرمانی الگو قرار می دادند الان بیشتر از اینها حق خود را در کشتی ایران و جهان می گرفتند . اعتقاد داریم شیروان (یداله ) محبی می تواند قهرمان سنگین وزن دنیا شود ، مشروط به آنکه فعل خواستن را صرف کند و شیوه و تاکتیک مبارزه خود را عوض کند . او برای آنکه بهتر متوجه شود چرا از سوی کادر فنی تیم ملی دعوت نشده بهتر است یک بار مسابقه های انتخابی تیم ملی و لیگ را از زوایه ای دیگر مورد بازبینی قرار دهد . بویژه مبارزه اش با امیر حسین زارع جوان 20 ساله مازنی و قهرمان امیدهای جهان را . در حقیقت ولو آنکه محبی در این مبارزه نیز از آمادگی لازم به دور بود نباید آنچنان راحت اجازه می داد که حریف جوان و با انگیزه اش زیر کتف هایش زده و با قوس کردن های متوالی ، نبض کشتی را در دست گرفته و صاحب امتیازهای پیروزی بخش شود .
    یقینا هیچ چیز برای یداله محبی در کشتی تمام نشده و سن 27 سالگی سنی نیست که او را در سنگین وزن تمام شده تلقی کنیم . حرف این است ولو آنکه محبی با صدر درصد آمادگی پای به کازار مسابقات بگذارد ، با این شیوه مبارزه یعنی صرف هل دادن و تاکتیک مبارزه دفاعی ، ره به جایی نحواهد برد . زمانی محبی می تواند خود را در مقام کسب مدال های جهانی و المپیک ببیند که از کشتی گیری دفاعی به کشتی گیری هجومی با قابلیت زیر گیری از هر دو پا تبدیل شود . در کنار آن دستانش باید پروانه وار کار کند و با قوس کردن های متوالی سطح اتکای حریفانش را به هم بزند . بی شک در یک کشتی ایستا و صرفا دفاعی نتیجه همین می شود که از یداله محبی در طی رقابت های لیگ و انتخابی تیم ملی دیده ایم .
    او بهتر است به این نکته توجه کند که پرویز هادی با سابقه درخشان دو طلای بازیهای آسیایی و یک برنز جهان در سال 2018 نیز به اردو دعوت نشده است ، چرا ؟ به دلیل آنکه در رقابت های انتخابی به امیر حسین زارع جوان 20 ساله مازنی راحت باخت و نشان داد که درسن 35 سالگی به خط پایان رسیده است .
    و در پایان این نکته را باید نه تنها به یداله محبی ، بلکه به تمام کشتی گیران مدعی پوشیدن پیراهن تیم ملی متذکر شویم که کشتی امروز دنیا به هیچوجه کشتی دفاعی را بر نمی تابد و کشتی گیری موفق است که در مبارزه هایش زیرک و جسور باشد و بتواند از کوچکترین فرصت ها استفاده لازم را بعمل آورده و ابتکار عمل را در دست بگیرد . برای این کار نیز حتما لازم است که شما ارزیابی و آنالیز دقیقی از حریفان داخلی و خارجی خود داشته باشید تا در هنگامه مبارزه هوشمند عمل کرده و عرصه را بر رقبای خویش تنگ کنید . حتم داریم اگر یداله محبی از نو فعل خواستن را صرف کند و گوش به حرف بزرگان و بویژه “داش هما “بدوزد قادر خواهد بود از نو در کشتی ایران بپا خواسته و همه را مقهور قدرت برتر خود کند .
    و مخلص کلام اینکه حیف است کشتی گیری پتانسیل بزرگی داشته باشد و درجا بزند .

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.