السیسی: در برابر هر طرحی برای حذف آرمان فلسطین خواهیم ایستاد
  • آبان 21, 1403 ساعت: ۱۷:۰۱
  • شناسه : 84289
    3
    رئیس جمهور مصر تشکیل کشور مستقل فلسطین را ضروری خواند و بر مقابله با هر گونه طرحی برای حذف آرمان فلسطین تأکید کرد.
    پ
    پ

    «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر امروز طی سخنانی در اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در ریاض گفت که تجاوزات اسرائیل علیه غزه، کرانه باختری و لبنان، بیش از یک سال است که در میان سکوت بین‌المللی ادامه دارد.

    وی تصریح کرد: کشتار سازماندهی شده غیرنظامیان در غزه را محکوم می‌کنیم؛ آینده منطقه و جهان بر سر دو راهی قرار دارد و تجاوزات علیه نوار غزه و لبنان دیگر قابل قبول نیست.

    رئیس جمهور مصر افزود: شرط ضروری برای تحقق امنیت و ثبات، تشکیل کشور فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ به پایتختی قدس است.

    السیسی همچنین گفت: در برابر هر گونه طرحی برای حذف آرمان فلسطین خواه از طریق کوچاندن مردم آن یا تبدیل نوار غزه به مکانی غیر قابل زندگی، خواهیم ایستاد و هرگز تحت هیچ شرایطی آن را نخواهیم پذیرفت.

    رئیس جمهور مصر تأکید کرد: ما در برابر هر طرحی که بخواهد نوار غزه را به مکانی غیر قابل زندگی تبدیل کند، خواهیم ایستاد.

    وی بر ضرورت برقراری آتش‌بس در لبنان و اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل تأکید کرد.

    دومین نشست اضطراری سازمان همکاری‌های اسلامی و اتحادیه عرب امروز دوشنبه با حضور مسئولان بیش از ۵۰ کشور در ریاض پایتخت عربستان سعودی آغاز شد.

    منبع: ایرنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.