رادیو ارتش اسرائیل به نقل از سرهنگ افیر کاسپی، فرمانده گردان ۸۲ تیپ ۷ زرهی اعلام کرد: «راهحل کنترل امنیتی نوار غزه، شهرکسازی است.»
این افسر اسرائیلی افزود: «راهحل تنها در کُشتن یحیی السنوار، رئیس حماس در نوار غزه نیست، بلکه در بازگشت اسرائیل به غزه نهفته است، همانطور که در کرانه باختری با شهرکسازی در حال وقوع است. غیر این، هیچ راه حل دیگری وجود ندارد.»
همزمان با این، ارتش اسرائیل در حال ساخت تاسیسات بزرگی در نوار غزه برای بررسی و بازرسی آوارگان فلسطینی است که به مناطق شمالی بازمیگردند.
در نتیجه حملات مرگبار و ویرانگر ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۷ اکتبر تا به امروز بیش از ۳۲ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۴ هزار نفر زخمی شدهاند که اغلب آنها از زنان و کودکان هستند همچنین بیش از ۷ هزار نفر همچنان در زیر آوارها باقی ماندهاند.
منبع: شفقنا
ثبت دیدگاه