طوفان الاقصی و رسوایی غرب
  • آبان 21, 1402 ساعت: ۱۵:۴۴
  • شناسه : 68847
    2
    عملیات طوفان الاقصی و عدم واکنش جدی مدعیان حقوق بشر غربی در قبال جنایات جنگی ارتش رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان فلسطینی نقاب از چهره‌ها برداشت و نشان داد که ارزش های غربی همه دروغین و جعلی است.
    پ
    پ

    “مصطفی السعید”، سیاستمدار و نویسنده سرشناس عرب در گفت‌ وگو با پایگاه خبری العهد تاکید کرد که آثار نبرد طوفان الاقصی بسیار بیشتر از نبردها و جنگ‌های دیگر خواهد بود، زیرا این تنها جنگی است که در آن به طور مستقیم کشتارها و قربانی شدن کودکان را با چشم خود دیدیم.

    وی گفت: ما با چشمان خود دیدیم که مدعیان دفاع از حقوق بشر و ارزش‌های غربی ارتکاب این جنایت‌ها را مجاز و مباح می‌دانند و ملت‌های ما و دیگر ملت‌های جهان درک کردند که چگونه واقعیت‌ها تحریف می‌شود.

    السعید افزود: اکنون نقاب از چهره‌ها افتاده و معلوم شد که چه کسی واقعا از کرامت انسانی دفاع می‌کند.

    این نویسنده عرب خاطرنشان کرد: جنگ غزه نشان داد و ملت‌ها فهمیدند چه کسی دروغ می‌گوید و آگاهی به صورت گسترده و عمیق و به سرعت افزایش یافت و این آگاهی به لطف پخش مستقیم حقایق موجود است.

    وی با بیان این که اختلاف‌ها میان اصحاب منفعت در اشغالگری و کسانی که زندگی خود را در راه مساله اصلی فدا می‌کنند مشخص شد، افزود: نژادپرستی غرب در جنگ غزه در مقابل همگان و به طور مفتضحانه نمایان شد و دیگر نمی‌توان این مساله را انکار کرد و ارزش‌های جعلی غرب برای همه آشکار شد.

    السعید درخصوص ایجاد آگاهی جدید در اذهان عمومی نیز گفت: کمپین تحریم کالاهای آمریکایی و غربی در مصر موفقیت‌آمیز بود، علیرغم اینکه به نظر نمی‌رسد تاثیرات آن زیاد باشد، اما این کمپین به کودکان یاد داد که دشمن کیست و سلاح تحریم و اعتماد به نفس چقدر مهم است. این کمپین به کودکان یاد داد که فرهنگ ما متفاوت‌تر از فرهنگ آن‌ها است و ارزش‌های ما با ارزش‌های آن‌ها تفاوت دارد و می‌توان از اشغالگران بی‌نیاز شد.

    منبع: ایرنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.