دکتر منیر البرش، مدیرکل وزارت بهداشت غزه با اشاره به وضعیت بحرانی سیستم بهداشتی غزه و مجروحان و بیماران اعلام کرد که رژیم اشغالگر همچنان، کشتار پشت کشتار انجام میدهد و همه مردم غزه محکوم به مرگ تدریجی شدهاند.
وی با اشاره به جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله به درمانگاه آژانس آنروا (آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی) اعلام کرد که هنوز قربانیان زیر آوار هستند و احتمال افزایش تعداد شهدا بسیار بالاست.
دیروز در جریان حمله جنگندههای رژیم اشغالگر به درمانگاه آنروا در اردوگاه جبالیا واقع در شمال نوار غزه، 22 نفر به شهادت رسیده و دهها تن زخمی شدند.
پیکرهای سوخته و تکه تکه شده در زیر آوار
منیر البرش گفت که پیکرهای قربانیان بر اثر این حمله جنایتکارانه دشمن صهیونیستی سوخته و این پیکرها به ویژه پیکر کودکان تکه تکه شده و صحنه بسیار دردناکی را رقم زده هست. این مرکز آنروا چندین بار هدف حمله جنگندههای صهیونیستی قرار گرفته بود اما مردم برای فرار از بمباران و به دلیل نداشتن سرپناه چارهای جز رفتن به آنجا نداشتند.
وی افزود: وضعیت بهداشتی نوار غزه بسیار وخیم بوده و صهیونیستها کشتار پشت کشتار انجام میدهند و حتی پزشکان و امدادگران فرصتی برای نجات قربانیان و مجروحان نمیدهند. بیمارستانهای غزه به دلیل محاصره ظالمانه علیه این باریکه و عدم ورود هیچگونه دارو و تجهیزات پزشکی بسیار بحرانی بوده و ما با کمبود شدید سوخت، دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات رادیوگرافی و تصویربرداری مواجهیم.
این مسئول بهداشتی غزه تصریح کرد: تجاوزات اسرائیل علاوه بر قتل عام روزانه دهها نفر در حملات مستقیم، منجر به مرگ تدریجی و آهسته همه مردم غزه در سایه سکوت شرم آور جهانی میشود. ما نیاز به ورود فوری کمکها و تجهیزات به غزه داریم؛ به ویژه اینکه 50 درصد مجروحان دچار سوختگیهای شدید هستند که عوارض زیادی دارد و تجهیزات کافی برای رسیدگی به آنها نداریم.
دکتر منیر البرش گفت که بیماری فلج اطفال هم همچنان در غزه وجود دارد و رژیم اشغالگر مانع ورود واکسنها به ویژه به منطقه رفح در جنوب نوار غزه میشود.
دشمن صهیونیستی تجاوزات خود را به محروم کردن کودکان از واکسیناسیون گسترش میدهد و این سیاست جنایتکارانه در راستای نابودی نژاد فلسطینی است.
مدیر کل وزارت بهداشت غزه خاطرنشان کرد: رژیم اشغالگر همچنین مانع از اجرای طرح مراقبت از نوزادان و کودکان میشود و 7 درصد نوزادان امسال جانشان را از دست دادند. رژیم اشغالگر از ابتدای تجاوزات خود بر تخریب سیستم بهداشتی غزه به ویژه بیمارستانها متمرکز بوده و همه 38 بیمارستان دولتی و خصوصی مورد هدف حملات صهیونیستها قرار گرفته که بسیاری از آنها از کار افتادند.
وی در پایان گفت: اکنون تنها 16 بیمارستان غزه آن هم به شکل جزئی فعالیت میکنند و بیش از 40 درصد بیماران دیالیزی هم بر اثر نبود امکانات و حملات اشغالگران به بیمارستانهای غزه جان خود را از دست دادهاند.
«کیا را لودی» هماهنگ کننده تیم پزشکی سازمان پزشکان بدون مرز هم به نوبه خود اعلام کرد که بیماریهای پوستی، کودکان فلسطینی را در نوار غزه به شدت درگیر کرده و این بیماریها در نتیجه جنگ و محاصرهای که اسرائیل علیه این باریکه تحمیل کرده است، شیوع مییابد.
سخنگوی شهرداری غزه هم اعلام کرد که تنها در شهر غزه در شمال این باریکه بیش از 175 هزار تن زباله انباشته شده که منجر به شیوع انواع بیماریها و اپیدمیها بین مردم اینجا میشود.
فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در زمینه حقوق بشر در اراضی فلسطین، حملات وحشیانه اسرائیل علیه غزه را یک جنگ نسل کشی دانسته و گفت: مردم نام این تجاوزات را جنگ میگذارند، اما در واقع جنگ نیست، بلکه نسل کشی است.
وی افزود: وضعیت در نوار غزه بسیار دشوار است، مردم روزانه بمباران میشوند و هیچ کمکی به آنها نمیرسد و باید قوانین بینالمللی برای نجات جان فلسطینیها در غزه و کرانه باختری اجرا شود.
منبع: تسنیم
ثبت دیدگاه