مودریچ: در رئال می مانم
  • خرداد 24, 1402 ساعت: ۹:۲۸
  • شناسه : 55304
    2

    هافبک کروات رئال مادرید باوجود پیشنهاد نجومی که از لیگ عربستان دارد تاکید کرد که فصل بعد در مادرید حضور خواهد داشت.

    پ
    پ

    به گزارش ایسنا، قرارداد لوکا مودریچ با رئال مادرید به پایان رسیده است و او در شرایط کنونی بازیکن آزاد است.

    باشگاه رئال مادرید اخیرا شماره بازیکنان خود برای فصل بعد را اعلام کرد و خبری از شماره 10 که متعلق به مودریچ است نبود و این باعث شده تا بار دیگر گمانه زنی‌ها درباره جدایی این بازیکن از رئال و حضورش در لیگ عربستان به وجود آید.

    مودریچ در گفت و گویی که با رادیو مارکا داشت به جدایی‌اش از رئال مادرید واکنش کوتاهی از خود نشان داد. خبرنگار رادیو مارکا از مودریچ پرسید:” از تو خداحافظی کنم یا اینکه فصل بعد تو را در مادرید خواهم دید” که با این پاسخ از هافبک کروات رئال مواجه شد: “خداحافظی نه، همدیگر را خواهیم دید.”

    این اظهار نظر مودریچ نشان می‌دهد که او قصد تمدید قراردادش با رئال مادرید را دارد و در این تیم باقی خواهد ماند.

    طبق اعلام روزنامه اسپورت، مودریچ با پیشنهاد 100 میلیون یورویی برای دو سال از لیگ عربستان مواجه شده است. تیم عربستانی حاضر است 50 میلیون یورو در سال آن هم بدون کسر مالیات به مودریچ بدهد و 20 میلیون یورو پاداش هم ضمیمه قرارداد او خواهد شد.

    اما ظاهرا هافبک کروات رئال مدرید باوجود این پیشنهاد نجومی از لیگ عربستان قصد دارد که در رئال  باقی بماند.

    انتهای پیام

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.