نان و غلات روزانه مصرف شود/کمبود ویتامین D را جدی بگیرید
  • آبان 23, 1399 ساعت: ۱۱:۱۴
  • شناسه : 6527
    9
    توصیه های تغذیه ای در روزهای کرونایی؛ مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با تغذیه روزهای کرونایی و نیازهای بدن، نکاتی را متذکر شد.
    منبع : مهر
    پ
    پ

    به گزارش فرهنگ ایرانیان احمدرضا درستی، با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، گفت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و دچار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا کرده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند.

    وی افزود: شستن دست‌ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما کمک می‌کند.

    مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تاکید کرد: افراد باید بین ۶ تا ۱۱ واحد (هر واحد ۳۰ گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته‌ای مصرف کنند.

    وی ادامه داد: خوردن سبزی‌ها و میوه‌های زمستانی باعث می‌شود که ویتامین C مورد نیاز بدن تأمین شود.

    درستی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، گفت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می‌تواند ویتامین D مورد نیاز بدن را تأمین کند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.