هدف رژیم اسرائیل از توقف موقت جنگ علیه غزه چیست؟
  • اسفند 7, 1402 ساعت: ۱۰:۴۰
  • شناسه : 77051
    2
    یک رهبر ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) هدف رژیم صهیونیستی از پیشنهاد توقف موقت جنگ علیه نوار غزه را خریدن فرصت برای مهیا شدن شرایط جهت اجرای عملیات نظامی زمینی علیه منطقه رفح در جنوب نوار غزه دانست.
    پ
    پ

    «محمد نزال» از رهبران جنبش حماس گفت: اشغالگران توقف موقت جنگ برای مبادله اسیران را مطرح می‌کنند تا پس از آن عملیات نظامی خود را در رفح کامل کنند.

    جنبش حماس پیش از این بر لزوم توقف کامل و نهایی جنگ تجاوزگرانه علیه نوار غزه و عقب نشینی کامل ارتش رژیم صهیونیستی از این منطقه و تضمین بازسازی آن در هرگونه توافق غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی درخصوص تبادل اسیران تاکید کرده است.

    نزال گفت: جنبش حماس نبردی سیاسی را در مذاکرات ماراتن وار سپری می کند که کمتر از نبرد در میدان جنگ نیست.

    وی افزود: شایعات مبنی بر اینکه منطقه رفح آخرین دژ جنبش حماس است، یک خوش خیالیِ شکست خورده است زیرا مقاومت در سراسر غزه حضور دارد.

    نزال تاکید کرد: هدف حماس از مذاکره، تحقق منافع ملت فلسطین است و اولویت در حال حاضر توقف جنگ علیه نوار غزه است.

    این رهبر حماس همچنین از نشستی خبر داد که با جنبش فتح و گروه‌های فلسطینی در مسکو برگزار خواهد شد.

    نزال در عین حال هرگونه رایزنی با تشکیلات خودگردان فلسطین درباره طرح روز پس از جنگ را تکذیب کرد.

    متبع: ایرنا.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.