واکنش‌های مثبت و منفی به استقبال از رونالدو
  • شهریور 28, 1402 ساعت: ۱۳:۲۰
  • شناسه : 63612
    26
    کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی تیم النصر عربستان ظهر دیروز وارد تهران شد. استقبال جوانان از این ستاره پرتغالی واکنش‌های بسیاری را در پی داشت.
    پ
    پ

     کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی تیم النصر عربستان ظهر امروز وارد تهران شد و در پاویون اختصاصی مورد استقبال مدیر عامل پرسپولیس و نمایندگان سفارت عربستان قرار گرفت. استقبال پرشور مردم تهران از این ستاره پرتغالی واکنش‌های بسیاری را در پی داشت. بعضی این استقبال را تحقیر ایران و ایرانی دانستند.

    از جمله این افراد حسام الدین آشنا بود که به این استقبال واکنش نشان داد و انتقاد کرد و این انتقاد را با ادبیات سیاسی و کنایه آمیز مطرح کرد.

    در همین راستا عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه همشهری و سینا کلهر معاون وزیر ورزش ازین استقبال انتقاد کردند.

    دیگر کاربران فضای مجازی معتقدند که این استقبال در همه کشورها اتفاق می‌افتد و یک اتفاق طبیعی است که این واکنش‌ها به شرح زیر است:

    برخی از کاربران فضای مجازی با تمسخر براندازان در فراخوان 25 شهریور یادآور شدند که حضور مردم در استقبال رونالدو بیشتر از حضور براندازان در سالگرد اغتشاشات بود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.