پرتاب کاوشگر ناسا برای بررسی سیارک «سایک» به فضا
  • مهر 14, 1402 ساعت: ۱۰:۴۳
  • شناسه : 65175
    3

    ناسا تصمیم دارد هفته آینده فضاپیمای «سایک» خود را برای بررسی یک سیارک به همین نام به فضا پرتاب کند.

    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا، ناسا تصمیم دارد هفته آینده فضاپیمای «سایک» خود را برای بررسی یک سیارک به همین نام به فضا پرتاب کند.

    مأموریت جدید ناسا به عنوان نخستین سفر بشر به یک جسم سنگین و فلزی خارج از زمین شناخته می‌شود. درحال حاضر، متخصصان ناسا در حال تهیه و برسی اطلاعات مورد نیاز برای این ماموریت مهم هستند.

    این سیارک حاوی مقادیر زیادی فلز قیمتی مانند نیکل و آهن است و با اجرای موفقیت‌آمیز عملیات تعریف شده برای کاوشگر سایک دانشمندان می‌توانند اطلاعات قابل اعتمادی در مورد نحوه تشکیل و تاریخچه سیارک‌های فلزی کسب کنند. این اطلاعات همچنین می‌تواند الگو‌های جدیدی را برای تشکیل و تکامل سیارات ارائه دهد. با تحلیل سنگ‌ها و فلزات این سیارک کوچک، می‌توان به اطلاعات جدیدی درباره تشکیل سیارات و فرایند‌های مرتبط با آن بدست آورد.

    از آنجایی که نه تنها تصور می‌شود که این سیارک از فلز بسیار غنی است، بلکه حدس زده می‌شود که واقعاً هسته فلزی باقی مانده از آن مربوط به یک سیاره کامل باشد و به طور بالقوه، هسته زمین هم از مواد مشابه ساخته شده است؛ به این معنی که کاوشگر سایک می‌تواند به درک ما از نحوه شکل‌گیری سیاره زمین کمک کند و احتمالا جز این دسترسی برای کشف زمین نداشته باشیم بنابراین هدف ماموریت سایک مطالعه دقیق این صخره فضایی است.

    شاسی پیشرانه الکتریکی خورشیدی، بزرگترین قطعه فضاپیمای سایک است که بیش از ۸۰ درصد جرم کاوشگر را تشکیل می‌دهد و شامل چهارچوبی است که ابزار‌های مختلف علمی بر روی آن سوار می‌شوند.

    دانشمندان ناسا از طریق یک شبکه آنتن رادار موقعیت روند بررسی سیاره را توسط کاوشگر رصد می‌کنند تا کاوشگر پرتاب شده بهینه‌ترین عملیات ممکن را اجرایی کند.

    انتهای پیام/

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.