پرسپولیس با شایستگی صعود کرد
  • مهر 6, 1399 ساعت: ۱۹:۲۲
  • شناسه : 2963
    9
    سرخ ها نسخه السد ژاوی را هم پیچیدند تیم فوتبال پرسپولیس با ارایه یک بازی حساب شده و بدون آنکه نظم تیمی اش در مقابل تیم قدرتمند السد قطر دچار خدشه شود، به برتری یک بر صفر رسید تا با شایستگی به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا صعود کند/
    پ
    پ

    در این دیدار شاگردان بخیی گل محمدی بدون آنکه برای یک لحظه نیز پا پس بکشند در برابر تیم تخت هدایت ژاوی هرناندز معروف به خوبی ایستادگی کردند تا با دوندگی بی امان خود ضمت دفاع از جایگاه فوتبال ایران در آسیا ، نسخه تیم متمول و پر مهره قطری را نیز پیچیده و مزد زحمات خود را با صعودی شایسته و در خور تحسین به مرحله یک جهارم نهایی بگیرند .
    سرخ پوشان پس از آنکه در نیمه اول پا به پای حریف جنگیدند و اجازه کوچکترین موقعیتی به حریف و بغداد بونجاح مهاجم زهر دار الجزایری این تیم ندادند ، در نیمه دوم و پس از آنکه دو بار تویط عیسی آل کثیر دیرک دروازه السد را به لرزه در آوردند سرانجام در دقیقه 88 توسط این مهاجم پرتلاش و خوزستانی به گل برتری رسیدند تا رویاهای ژاوی و السد را در دوحه بر بابد دهند . آل کثیر ضربه کرنر امید عالیشاه را بر روی تیر یک با ضربه سری تماشایی به قعر دروازه السد هدایت کرد تا حریف را در چشم بر هم زدنی کیش و مات کند .
    در شرایطی که السد سراسر جلو کشیده بود ، داور کره ای در دقیقه 89 سیامک نعمتی را بدون دلیل از زمین اخراج کرد تا این لطف داور نیز نتواند تغییری در نتیجه و حذف تیم ژاوی هرناندز ایجاد کند .

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.