چشم‌انداز اقتصادی جنگ غزه بر خاورمیانه از نگاه صندوق بین‌المللی پول
  • آبان 27, 1402 ساعت: ۱۶:۰۵
  • شناسه : 69330
    1
    رئیس صندوق بین‌المللی پول با تشریح آثار جنگ غزه بر آینده این باریکه و همچنین خاورمیانه، تاکید کرد که جنگ رژیم صهیوینیستی و حماس جمعیت و اقتصاد غزه را نابود می‌کند.
    پ
    پ

    کریستالینا جورجیِوا روز گذشته در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو همکاری اقتصادی آسیا – پاسیفیک در سان فرانسیسکو به رویترز گفت که این صندوق به صورت جدی افزایش وام سه میلیارد دلاری مصر را به دلیل دشواری های اقتصادی ناشی از جنگ غزه مد نظر قرار می دهد.

    وی افزود که جنگ جاری آسیب شدیدی نیز به اقتصاد کرانه باختری وارد کرده و به دلیل کاهش گردشگر و افزایش بهای انرژی، دشواری هایی برای کشورهای همسایه (مصر، لبنان و اردن) پدید آورده است.

    جورجیوا پیشتر هشدار داده بود که جنگ اسرائیل، احتمالا ضربه دیگری به اقتصاد خاورمیانه از جمله کشورهای مصر، لبنان و اردن وارد خواهد کرد.

    رئیس صندوق بین المللی پول افزود: گردشگری احتمالا آسیب خواهد دید و هزینه بیمه انتقال کالاها بالا خواهد رفت. سرمایه گذاران همچنین درباره سفر به منطقه محتاط تر خواهند بود و خطر افزایش پناهجویان در کشورهایی که هم اکنون نیز تعداد زیادی از آنها را پذیرفته اند، وجود دارد.

    منبع: ایرنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.