کلمبیا برای” کی روش” ایران نشد !
  • آذر 17, 1399 ساعت: ۱۱:۵۲
  • شناسه : 8188
    7
    اشتباه بزرگ مربی پرتغالی کارلوس کی روش با تمام تجربیات ، هوشمندی و رندی اش در عرصه مربیگری اشتباه بزرگی را در رابطه با تیم ملی کلمبیا مرتکب شد .
    نویسنده : حجت اله اکبرآبادی منبع : فرهنگ ایرانیان
    پ
    پ

    مقام های فدراسیون کلمبیا که پیش از پایان قرارداد فدراسیون فوتبال ایران با کارلوس کی روش باب مذاکره و گفت و گو را با او گشوده بودند ، هیچ فکر نمی کردند که با این مربی سرشناس پرتغالی که در کارنامه اش دستیاری مربی بزرگی چون سر الکس فرگوسن دیده می شد ، کارشان به بن بست خورده و با دو شکست تحقیر کننده در انتخابی جام جهانی قطر مجبور به اخراجش شوند .
    کی روش که تجربه دو بار حضور متوالی در جام حهانی فوتبال با تیم ملی ایران را در کارنامه داشت ، مشکلش از اینجا آغاز شد که فکر می کرد می تواند ایده ها و تاکتیک های دفاعی اش را نیز بسان ایران در تیم ملی کلمبیا پیاده کند . در حالی که ساختار فوتبال ایران با فوتبال کلمبیا متفاوت است و کی روش در ایران با بازیکنانی کار می کرد که گوش به فرمان محض او بودند و با جان و دل ایده هایش را در زمین پیاده می کردند . در طرف مقابل کی روش در کلمبیا با بازیکنانی طرف حساب بود که اکثرا در تیم های اروپایی مشغول بازی بوده وهستند و نه تنها با فوتبال دفاعی چندان هماهنگ نیستند بلکه بیشتر دوست دارند در کارهای هجومی تیم شان مشارکت کنند تا کارهای دفاعی . البته گویا در این بین نیز روابط کی روش با بازیکنان کلمبیا بر خلاف ایران چندان دوستانه و عاطفی نبوده است و دلیل آن نیز اینکه بعد از اخراج او از تیم ملی و پیام خداحافظی کی روش ،هیچیک از بازیکنان واکنشی به این پیام نشان ندادند و حتی حاضر نشدند پیام حمایتی از او در صفحات اجتماعی خود منتشر کنند .
    و چنین بود که با دو شکست تحقیر کننده در برابر تیم های اروگوئه و اکوادور در راه حضور در جام جهانی قطر و بدون داشتن سپر رسانه ای !! عذر این مربی 67 ساله خواسته شد تا تجربه ای به تجربیات مربیگری اش افزوده شود .

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.