گزینه اسرائیل برای اداره غزه پس از جنگ کیست؟
  • اسفند 22, 1402 ساعت: ۱۶:۱۱
  • شناسه : 78153
    6
    وزیر جنگ رژیم اسرائیل، «ماجد فرح» رئیس سازمان اطلاعات تشکیلات خودگردان را برای اداره غزه پس از جنگ پیشنهاد کرده است.
    پ
    پ

    شبکه کان اسرائیل امروز در گزارشی خبر داد که «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم، «ماجد فرح» (61 ساله) رئیس سازمان اطلاعات تشکیلات خودگردان را برای مدیریت باریکه غزه پس از جنگ پیشنهاد کرده است.
    طبق پیشنهاد، یوآو گالانت، «ماجد فرح» به طو کامل جای حماس در غزه را می‌گیرد و در کنار او هیچ کدام از اعضای این جنبش مقاومت نباید حضور داشته باشند.
    سازمان امنیت تشکیلات خودگردان طی سال‌های فعالیت خود صدها فلسطنیی را بازداشت و تحویل مقامات اسرائیلی داده و سفت و سخت به «هماهنگی امنیتی» با این رژیم پایبند است.
    با این حال شبکه کان خبر داد که مقامات اسرائیلی به جز «ماجد فرح» گزینه‌هایی دیگری نیز در دست بررسی برای مدیریت غزه دارند.
    «یائیر لاپید» رهبر مخالفان نتانیاهو نیز در اظهار نظری «ماجد فرح» را بهترین گزینه برای مدیریت غزه دانست و گفت که او بیش از هر فرد دیگری در تشکیلات خودگردان علیه حماس با اسرائیل همکاری کرده است.
    او در یک برنامه تلویزیونی گفت:«دستگاه غیر نظامی هیچ مانعی برای همکاری با تشکیلات خودگردان فلسطین ندارد، زیرا حتی امروز نیز با آنها کار می‌کند. دولت باید تصمیم بگیرد که آیا با سیاست سروکار دارد یا با امنیت اسرائیل. اگر موضوع امنیت اسرائیل است ما با تشکیلات خودگردان فلسطین کار خواهیم کرد».

    با تمامی این اوصاف، این به معنای احاله مسئولیت غزه به تشکیلات خودگردان نیست، نتانیاهو پیش از این گفته بود که تشکیلات هیچ جایی در اداره غزه پس از جنگ نخواهد داشت.
    همه این‌ها نشان می‌دهد که مقامات اسرائیلی هیچ طرح رسمی برای فردای پس از جنگ ندارند.
    در مقابل نیز اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در ماه دسامبر گفته بود که هرگونه توافق برای زمان بعد از جنگ غزه که حماس در آن نقش نداشته باشد یک «توهم» و یک «سراب» است.

    منبع: فارس

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.