گفتگوهای سیاسی میان دولت سوریه و گروه‌های معارض مشروع آغاز ‌می‌شود
  • آذر 17, 1403 ساعت: ۱۶:۵۲
  • شناسه : 84450
    5
    عراقچی پس از نشست آستانه و در جمع خبرنگاران: وزیر امور خارجه گفت: قرار شد که گفتگوهای سیاسی بین دولت سوریه و گروه‌های معارض مشروع شروع شود و اینها خواسته‌های نشست آستانه امروز بود و البته قرار شد که ما با دولت سوریه در این خصوص مشورت کنیم.
    پ
    پ

    سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان پس از نشست آستانه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در نشست امروز آستانه مسائل روز و جاری در سوریه که بسیار مهم است مورد بحث و رایزنی قرار گرفت و این اشتراک نظر میان همه شرکت کنندگان بود که درگیری‌ها باید فوراً خاتمه پیدا کند و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی سوریه باید محترم شمرده شود.

    وی ادامه داد: همچنین قرار شد که گفتگوهای سیاسی بین دولت سوریه و گروه‌های معارض مشروع شروع شود و اینها خواسته‌های این جلسه بود و قرار شد که ما با دولت سوریه در این خصوص مشورت کنیم و من نیز مشورت‌های خودم را خواهم داشت.

    در پایان خاطرنشان کرد: روسیه هم قرار شده با دولت سوریه مشورت داشته باشد.

    منبع: ایرنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.