تمایل فراوان محمود احمدی نژاد به حضور در عرصه فوتبال باعث شده بود در دوره هشت سال ریاست جمهوری او، بارها نامش در صدر اخبار فوتبالی نیز شنیده شود. در دوران تعلیق فوتبال ایران در سال 2006، بسیاری از مطبوعات خبر از احتمال تصدی پست ریاست فدراسیون توسط احمدی نزاد و علاقه او برای ورود به این عرصه را پوشش دادند. البته خود او چندی قبل با اصلاح این خبر مدعی شد علاقه ای به این پست نداشته و در واقع شاید به حالت تذکر و طعنه به علی آبادی، وزیر ورزش وقت گفته اگر می خواهی خودم بیایم و ریئیس فدراسیون شوم.
رئیس جمهور سابق ایران در روزهای اخیر باز هم حول محور فوتبال حضور یافته و حتی با دو مدیر عامل خبرساز دو دهه اخیر استقلال و پرسپولیس لایو هم می گذارد. در دوران بعد از انقلاب کمتر شاهد علاقه ای آنهم به این شدت از سوی روسای جمهور به فوتبال بوده ایم و بی تردید محمود احمدی نژاد در این زمینه هم بی رقیب است.
حالا و شاید در اتفاقی غیرقابل تصور، شاهد جدل علی کریمی، اسطوره فوتبال ایران و آخرین مرد سال ایرانی فوتبال آسیا با محمود احمدی نژاد هستیم. رئیس جمهور سابق که این روزها بیش از همیشه در شبکه های اجتماعی وایرال می شود، در اظهارنظری عجیب مدعی شد علی کریمی در دوران مربیگری برعکس دوران ورزشی خود چندان موفق نبوده است.
البته جادوگر در این هفت سال وداع با فوتبال اوقات زیادی روی نیمکت حضور نداشته و البته در همین زمان کوتاه یک بار نیز سپیدرود را از سقوط نجات داده است.
با روحیاتی که از علی کریمی سراغ داریم، پیش بینی اش دشوار نبود که او این اظهارنظر را بی پاسخ نخواهد گذاشت. پس او امروز در صفحه رسمی خود اینگونه واکنش نشان داد: “من یک سال سرمربی بودم و این همه نقد می شوم، باکی نیست. هشت سال شما چطور بود؟ مطمئنم اگر هشت سال وقت داشتم یک کار مهم انجام می دادم.”
حالا و در روزهایی که اتفاقات عجیب در داخل مستطیل سبز و البته همه ابعاد حوزه فوتبال به اوج رسیده، پس مجادله فنی (یا شاید غیرفنی) محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق و علی کریمی هم شاید چندان اتفاق دور از ذهنی نیست.
ثبت دیدگاه