من تابحال ندیده ام یحیی گل محمدی نسبت به یک مسئول باشگاه اینگونه موضع بگیرد.
رسول پناه درست کاری کرد که چند مهره کلیدی پرسپولیس از این تیم جدا شوند و الان بازیکنی مثل مهدی ترابی به شدت از این جدایی پشیمان است اما رسول پناه اصرار به جدایی وی داشت و معتقد بود که با رفتن یک بازیکن پرسپولیس دچار مشکل نمی شود.
شما از فوتبال چیزی نمی فهمید آقای رسول پناه که در پناه وزیر علیه پرسپولیس گارد گرفته اید و وزیر هم که تحت فشار مافیای پشت پرده است و می خواهد هر طور شده ترمز پرسپولیس را بکشد تا بیش از این تحت فشار نباشد. استقلالی ها بهانه خوبی دستشان آمده و می گویند وزیرنگذاشته استقلال قهرمان شود در حالی که پرسپولیس به لیاقت و شایستگی خود 4 قهرمانی پی در پی کسب کرد و در سه سال دو بار هم به فینال آسیا رفت تا ثابت کند که اینها توهماتی است که عده ای برای خود خلق می کنند تا بر نقاط ضعف مدیریتی شان سرپوش بگذارند. اما وزیر ورزش امسال به خوبی جلو پرسپولیس سنگی بزرگ بنام رسول پناه انداخته و اگر این اوضاع و احوال باشد بعید است که اوضاع پرسپولیس به سامان برسد. حساب کنید اگر ترابی در فینال آسیا بود اتفاقات شیرینی می افتاد و حالا که پرسپولیس در روزی که شایسته پیروزی در شهرآورد بود و با اشتباهات خودش به مساوی رضایت داد یحیی از ناملایمات شکایت می کند و این یکی آدمی نیست که بگوییم بهانه می گیرد.
یحیی حتی در حساس ترین بازی نیمه نهایی آسیا نیز که بهترین مهاجمش را محروم کردند مردانه ایستاد… ولی به نظر می رسد یحیی هم با صبر و متانتی که دارد کم آورده همانند تیمش که واقعا خسته است و تمرکز برای بازی ندارد. پرسپولیس اگر تمرکز می داشت الان با وجود دو بازی کمتر صدرنشین بود و هنوز هم مدعی است ولی با این شرایط اگر وزیر بر حفظ رسول پناه در راس هیات مدیره اصرار کند چه بسا یحیی و کریم و افشین کنار بکشند. اگر نمیخواهید این فاجعه برای تیم مردمی پرسپولیس رخ بدهد پس دندان خراب پرسپولیس را بکنید و بگذارید پرسپولیس آزادانه حرکت کند.
چنین به نظر می رسد که وزیر ورزش رسول پناه را مامور نابودی پرسپولیس کرده اند؟
نویسنده : سیدفرشاد فیض آبادی
ثبت دیدگاه