به گزارش فرهنگ ایرانیان ، «اسدالله بادامچیان» در گفتگو با ایرنا با متفاوت دانستن نظام حزبی در ایران با تحزب در نظامهای غیر اسلامی گفت: حزب جمهوری اسلامی با بودن شهید بهشتی و تایید امام (ره) و چند حزب دیگر کنارش، هنگام انتخابات تک حزبی عمل نمیکرد. ما در انتخابات دنبال این نبودیم که نامزدهای حزب منحصرا پیروز شوند. شهید بهشتی در سخنرانی معروف خود سه روز قبل شهادت، میگوید اینکه بگوییم فقط حزب ماست که خوب است و اعضای ما هستند که بهترینها هستند و برای هر کار، فقط افراد ما برترینها هستند؛ این تفکر و تحزب طاغوتی است و چه بهتر که چنین طاغوتی در کشور اسلامی نباشد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: حزب خدامحور برای مسوولیتها بررسی میکند که چه فردی افضل، شایستهتر و بهتر و ارجح است تا او را معرفی میکند. پیامبر (ص) میفرماید که هر فردی خود را میان مسلمانان جلو بیندازد در حالی که میبیند که از او افضل و شایستهتر وجود دارد، خائن به خدا و رسول (ص) و مومنین است. وقتی به شهید رجایی گفتیم در شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی برای نخست وزیری نامزد شود، گفت که باید بگردیم ببینیم از من بهتر وجود دارد؟ بنابراین حزب واقعی اسلامی، در پی معرفی شایستهترها برای هر مسوولیت است ولو عضو حزب نباشد.
برای گزینش نامزدها به شکل جمعی تصمیمگیری شود
بادامچیان عنوان کرد: این فرهنگ باعث شده از اول انقلاب تاکنون، در انتخابات معمولا در مجموعه خط ارزش گرای انقلاب اسلامی به شکل جمعی حرکت کنیم. نظر ما این بوده که برای گزینش نامزدها به شکل جمعی تصمیم گیری شود.
این فعال اصولگرا درباره رویکرد حزب موتلفه در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ ریاست جمهوری گفت: نظر حزب موتلفه این است که با حفظ وحدت و احترام به همه سلیقهها در انتخابات حاضر شود. اگر هر فردی خواست خودش را مطرح کند. در انتخابات ریاست جمهوری همه افرادی که خود را مطرح میکنند، حزب موتلفه اسلامی با آنها مخالفتی نمیکند. چون این حق قانونی هر فرد هست نیازی به مخالفت نیست.
وی افزود: طبق قانون اساسی تشخیص احراز یا رد صلاحیت برعهده شورای نگهبان است؛ بنابراین اگر ۵۰ نامزد ریاست جمهوری داشته باشیم چه اشکالی دارد که خود را مطرح کنند تا مردم آنها را بشناسند؟ در نهایت این دیگر وظیفه کارگردانها و احزاب سیاسی است تا از میان آنها اصلح و ارجح را برای گام دوم انقلاب و برای ایجاد تمدن نوین، جامعه نمونه و دولت کریمه اسلامی برگزینند و برترین فرد نیز معمولا یک نفر است.
شورای ائتلاف حاضر نیست با ما باشد
بادامچیان افزود: ما از اول انقلاب با جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین و حزب جمهوری اسلامی و همه گروههای گوناگون و حتی سازمان مجاهدین انقلاب تشکیل جلسه میدادیم. در انتخابات مجلس یازدهم باز هم جامعه روحانیت و موتلفه و همه جمع شدیم. در این چارچوب باردیگر روحانیت در صدد وفاق حداکثری است و لیکن دوستان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفتند حاضر نیستیم با مجموعه شما باشیم!
وی یادآور شد: فرق شورای ائتلاف با شورای وحدت این است که شورای وحدت میگوید در انتخابات شوراها خود استان تصمیم بگیرد، اما دوستان شورای ائتلاف میگویند خیر، همه باید زیر نظر ۹ نفر منصوب ما فعالیت کنند. درباره انتخابات ریاست جمهوری آنها در پی نامزدی هستند که خودشان قبول دارند.
عضو شورای وحدت ادامه داد: معتقدم نباید مانع شخصیتهایی که برای ریاست جمهوری تبلیغ و خودشان را مطرح میکنند شد. این حق قانونی آنهاست نمیتوانیم به کسی بگوییم حق نداری بیایی. نامزدها برای احراز صلاحیت در شورای نگهبان مطرح میشوند و معمولا شورا چند رجل سیاسی- مذهبی را برای انتخابات به مردم معرفی میکند و رییس جمهوری با رای مردم از میان آنان انتخاب میشود.
در عالم سیاست هر احتمالی وجود دارد
بادامچیان در پاسخ به این پرسش که «احتمال دارد میرسلیم گزینه شورای وحدت و قالیباف نامزد شورای ائتلاف برای انتخابات ریاست جمهوری باشد» پاسخ داد: «در عالم سیاست هر نوع احتمالی وجود دارد ممکن است بشود یا نشود و احتمال دارد هیچکدام نشود.»
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی درباره احتمال لیست مجزای موتلفه برای شورای شهر تهران، گفت: موتلفه با افراد در حال تماس و بحث است و براساس شاخصها افراد اصلح و ارجح و شایسته را به جمع شورای وحدت معرفی میکند و امیدوارم به نتیجه برسد. درباره ارائه فهرستهای دیگر نمیتوان آینده نگری کرد. گاهی مواقع کار که به مصداقها میرسد اختلاف به وجود میآید و برخی تصور میکنند مطلوب آنها باید باشد یا خودشان مطرح باشند. ولی برخی از مواقع همه با هم وحدت میکنند.
وی درباره آسیب شناسی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: مصوبه شورای مرکزی موتلفه این است که تلاش کنیم وحدت برقرار شود. ما علیه دوستان موضع گیری نمیکنیم. موضع منفی از من نمیتوانید در بیارید. دعوت میکنیم تا همه با هم باشیم. تلاش میکنیم بتوانند با هم به وحدت برسیم حتی اگر به وحدت ساختاری نرسیدیم دستکم به وحدت در مصادیق برسیم.
بجای شرط سنی توانمندی نامزدها سنجیده شود
بادامچیان درباره طرح انتخاباتی مجلس یازدهم درباره اصلاح انتخابات ریاست جمهوری و مخالفتش با تعیین شرط سنی برای نامزدهای رییس جمهوری، گفت: خبرگان قانون اساسی و افرادی، چون شهید بهشتی برای نامزد ریاست جمهوری سنی تعیین نکردند. زیرا در این باره معیار سن نیست که شرط سنی ۴۰ تا ۷۰ سال گذاشته شود، بلکه توانمندی باید سنجیده شود.
دبیرکل حزب موتلفه ادامه داد: وقتی انقلاب سال ۵۷ پیروز شد امام (ره) ۷۸ ساله بودند، لابد مطابق معیار این طرح، ایشان اگر میخواستند رییس جمهوری شوند، نمیتوانستند؟ اگر زمانی نامزد ریاست جمهوری توان جسمی ندارد در این باره حرفی نیست، اما اگر توانایی لازم را دارد سن مطرح نیست. پیامبر اسلام (ص)، اسامه بن زید را در ۱۹ سالگی فرمانده کرد و فرمود لعن الله من تخلف عن جیش اسامه. یا در دوره خودمان شهید زینالدین؛ آیا چنین افرادی را نباید به خاطر سن در مقام فرماندهی قرار دهند؟
عیب مجلس این است که فقط یک تیم کار میکند
بادامچیان تاکید کرد: یکی از مشکلات مجلس یازدهم بهرغم اینکه آدمهای خوب و انقلابی هستند این است فقط یک تیم کار میکند؛ بنابراین تیمی که در مسوولیتهای مجلس چیدند همه از خودشان بود. این حرکتی است که نوع بد آن باند میشود که شهید بهشتی، باندها و شخصیتزدگی را برای کشور خطرناک میدانست. این باندبازی در نوع خوبش میشود یک گروه آدمهای خوب که با هم جمع شدند و به هیچکسی راه نمیدهند.
وی درباره مجلس یازدهم افزود: این مجلس در نگاه کلان در مسیر گام دوم است یعنی مجموعه نمایندگان در خط انقلاب هستند، اما در همین مجلس «متاسفانه مجموعهای از دوستان خوب میگویند که همه کار باید فقط در اختیار تیپ ما باشد. این باعث شده که دچار مشکل شدند.»
موتلفه معتقد به حذف اصلاحطلبان نبود
بادامچیان افزود: «در موتلفه هیچوقت معتقد نبودیم که باید اصلاح طلبان حذف شوند. معتقد بودیم آنها باید خود را تصحیح کنند، اما اصلاح طلبان که آمدند دیگران را حذف کردند؛ در دوم خرداد چند هزار مدیر را حذف کردند و گفتند که شما پیام دوم خرداد را نفهمیدید.» به آنها گفتم این کار را نکنید. بگویید آمدیم حکومت را خودمان میخواهیم اداره کنیم و تنها هم ما هستیم که جامعه مدنی را میتوانیم اجرا کنیم. آنها چنان بد کار کردند که در دوره بعد احمدینژاد با شعارهایش برنده شد.
این فعال اصولگرا ادامه داد: دوره اول ریاست جمهوری احمدینژاد بد نبود. او با همه کار کرد، ولی در «دور دوم افتاد به این موضوع که مرد هزاره سوم است و دنیا حول احمدینژاد شدن میگردد و در این ذهنیت رفت. هر فردی در نظام جمهوری اسلامی که تحت ولایت فقیه که آزادی بخش است این کارها را بکند به هیچ جا نمیرسد» ایرانیها خیلی باهوش هستند دقیقا میفهمند که چه فردی برای آنان کار میکند و چه فردی به قدرت رسیده و در پی انحصارطلبی است تا همه قدرت دست خود و یارانش باشد.
بادامچیان تاکید کرد: امام (ره) میفرمایند که مردم، ولی نعمت هستند و انقلاب و حتی رییس جمهوری برای همه است و باید از همه نیروها استفاده کرد. چندین بار به رییس جمهوری گفتیم که هیچ انتظاری نداریم، اما معتقدیم اگر میخواهید موفق شوید باید همه نیروها را به کار بگیرید.
دبیرکل حزب موتلفه خاطرنشان کرد: رجایی که عضو موتلفه بود نیامد بگوید، کابینه باید تمام موتلفهای باشد. او افراد مناسب را پیدا و انتخاب کرد. مهم این است کسانی که سرکار میآیند بدانند انقلاب، کشور و ملت برای همه است و برای همه عمل کنند نه برای باند خودشان.
حزب موتلفه مراقب نامزدهای خود است
بادامچیان در ادامه با تاکید کار حزبی و کادرسازی، گفت: چرا حزب موتلفه اسلامی، یک تیم هماهنگ دارد. این همه مسوول از شهید رجایی به عنوان رییس جمهوری، شهید باهنر به عنوان نخست وزیر، وزیر، معاون و نماینده شورای شهر عضو حزب بودند چرا کسی سوء استفاده نکرده است؟ چون حزب مراقب آنها است. به محض اینکه فرد خلاف کند اخراجش میکند.
این فعال اصولگرا خاطرنشان کرد: سالگرد درگذشت مرحوم محمد نبی حبیبی است. فردی که چهار سال شهردار تهران، استاندار سه استان بزرگ، معاون وزیر، قائم مقام بنیاد مستضعفان و دبیر کل موتلفه اسلامی بود. وقتی از دنیا رفت یک آپارتمان بیشتر نداشت. حتی ماشین هم نداشت؛ و نمیدانستم او ماشین شخصی ندارد. یک شرکت سیمان به دلیل خدماتی که انجام داده بود ماشینی به او داده بود که بعد از فوت او خانوادهاش ماشین را پس داد.
وی عنوان کرد: در انتخابات دوره گذشته ریاست جمهوری، آیا کسی توانست بگوید مهندس میرسلیم مشکل دارد؟ او وزیر ارشاد، معاون وزیر کشور، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده، با این همه مسوولیت، او آدم پاکی است و حزب او را معرفی کرد. چرا؟ چون اگر میرسلیم خدای نکرده خلاف میکرد حزب همان ابتدا او را کنار میگذاشت؛ بنابراین اگر ما به خیلیها رای نمیدهیم، چون در اطراف آنها کلی حرف و شایعه فراوان است.
فردی در موتلفه صیغه کند اخراجش میکنیم
بادامچیان یادآور شد: حزب موتلفه اسلامی نظارت داخلی محکمی دارد. اگر فردی در موتلفه صیغه کند اخراجش میکنیم. چون حزب مثل امامت جمعه میماند. حزب پایگاه اجتماعی است و فردی که در این پایگاه قرار میگیرد باید حافظ نوامیس مردم باشد. حزب محل ورود زنان، دختران و همسران و خواهران اعضا است و بخش زنان ما بخش گستردهای در سراسر کشور را تشکیل میدهند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: اینجا همه باید مراقب باشیم تا کسی به ناموس مردم چشم ندوزد. حالا اگر کسی دچار هوسرانی شد اخراجش میکنیم. البته ما صیغه را حرام نمیدانیم و عقد موقت در اسلام است، ولی میگوییم برو بیرون تا پای حزب نوشته نشود و وقتی ما اینگونه هستیم در مساله مالی هم کوتاه نمیآییم. هرکس خلاف کند، او را کنار میگذاریم.
ثبت دیدگاه