واکسن ستیزی فقط مختص ایران نیست/عده ای می خواهند واکسن ستیزی را به مذهب ارتباط دهند، در حالیکه علمای ما واکسن زده اند
  • شهریور 26, 1400 ساعت: ۱۲:۱۴
  • شناسه : 22472
    9
    معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: عده‌ای می‌خواهند این‌طور جلوه دهند که واکسن‌ستیزی در کشور برنامه‌ریزی‌شده و سیستماتیک است و می‌خواهند آن را به مذهب ارتباط دهند در حالی که علمای ما واکسن تزریق کردند.
    منبع : انتخاب
    پ
    پ

    علیرضا رییسی معاون بهداشت وزیر بهداشت درباره واکسن‌ستیزی که در برخی موارد علیه واکسیناسیون کرونا شاهد بوده‌ایم، گفت: اولا واکسن‌ستیزی فقط مختص ایران نیست و در آمریکا و اروپا هم با این مشکل درگیرند و برخی با واکسن مخالفند. خوشبختانه در کشور ما واکسن‌ستیزی اصلا به صورت سیستماتیک وجود ندارد.

    واکسن‌ستیزی در ایران سیستماتیک نیست

    وی گفت: عده‌ای می‌خواهند این‌طور جلوه دهند که این واکسن‌ستیزی در کشور برنامه‌ریزی‌شده و سیستماتیک است و می‌خواهند آن را به مذهب ارتباط دهند. در حالی که علمای ما واکسن تزریق کردند. بنابراین بحث واکسن‌ستیزی به دین ربطی ندارد، بلکه عده‌ای هستند که کلا ضد واکسن هستند. البته این موضوع در کشور ما سیستماتیک نیست. عده‌ای دوست ندارند و واکسن تزریق نمی‌کنند.

    رییسی گفت: چندی پیش میزبان کارشناسان برجسته و ارشد منطقه امرو سازمان جهانی بهداشت بودیم. این کارشناسان از مراکز واکسیناسیون ما بازدید میدانی کردند و بعد اعلام کردند که وقتی به مراکز شما رفتیم و بازدید کردیم بسیار خوشحال شدیم؛ چراکه دیدیم مردم مشتاق تزریق واکسن هستند و در صف ایستادند. البته ما گفتیم که از نظر ما در صف ایستادن برای تزریق واکسن خوب نیست. با این حال آنها اعلام کردند که در همه جای دنیا عده‌ای نمی‌خواهند واکسن تزریق کنند اما شما چقدر افراد مشتاق برای تزریق واکسن دارید. این نکته بسیار مثبتی است که مردم حاضرند چند ساعت در صف بمانند تا واکسن تزریق کنند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.