دوربین‌های فرابرجامی جمع‌آوری شده و بدون توافق دوربینی نصب نخواهد شد
  • مرداد 12, 1401 ساعت: ۱۴:۳۷
  • شناسه : 36173
    3
    رییس سازمان انرژی اتمی: محمد اسلامی گفت: انتظار داریم آقای گروسی مطابق ضوابط گفت‌وگو کند و از رفتار سیاسی متاثر از فشار رژیم صهیونیستی دست بردارد.
    منبع : باشگاه خبرنگاران
    پ
    پ

    محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه هیات دولت گفت:  نصب دوربین‌های فراپادمانی در جهت این بود که سرعت فعالیت هسته ای ایران را اندازه بگیرد؛اما وقتی طرفین به تعهد خود عمل نکردند دلیلی ندارد ما بر سر تعهدات بمانیم.تا طرفین به تعهدات بازگردند دوربینی نصب نخواهد نشد.

    وی در ادامه گفت آمریکایی ها مرتب اعلام می‌کنند که سیاست فشار حداکثری شکست خورده و امیدی به موفقیت این سیاست ندارند. اما رفتار دوگانه آنها را مرتب شاهد هستیم و اتهامات واهی را بیش از بیست سال است که به کشور ما نسبت میدهند‌.

    رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: آنها در تلاشند تا با اتهامات واهی در تلاشند تا فشار را بر ملت ایران تشدید کنند.در توافق برجام ایران محدودیت ها را پذیرفت تا اتهامات کنار گداشته شود و تحریم ها لغو شود. متاسفانه به تعهدات خود عمل نکردند. انتظار داریم آقای گروسی مطابق ضوابط گفت‌وگو کند و از رفتار سیاسی متاثر از فشار رژیم صهیونیستی دست بردارد.

    به گفته وی جمهوری اسلامی ایران مجدد تاکید می‌کند که تمام فعالیت هسته ای اش بر موازین پادمان و npt بوده است .در پاسخ به تحریم ها گاز دهی به سانتریفیوژهای پیشرفته را آغاز کردیم تا نشان دهیم اراده ما مستحکم است.برای لغو تحریم ها از هیچ اقدامی که در راستای منافع ملی ایران است فروگذار نخواهیم کرد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.