افشای اقدامات آمریکا در عراق؛ بنیانگذار ویکی لیکس با ۱۷۵ سال زندان مواجه است
  • اسفند 1, 1402 ساعت: ۱۵:۴۳
  • شناسه : 76626
    4
    مؤسس وب سایت «ویکی لیکس»، احتمالا آخرین فرصت را دربرابر دادگاه انگلیس دارد تا از استردادش به آمریکا برای مواجهه با اتهامات جنایی بر اساس قانون جاسوسی جلوگیری کند.
    پ
    پ

    سومریه نیوز نوشت:« «جولیان آسانژ، موسس وب سایت ویکی لیکس که به ارسال وافشای اسناد از سوی منابع ناشناس اقدام می کند، هم اکنون در زندان فوق امنیتی «بلمارش» به سر می برد و اگر پرونده او، امروز به مرحله تجدید نظر نرود با استرداد به آمریکا و حکم ۱۷۵ سال زندان روبرو خواهد بود و تنها مانع باقی مانده بر سر استرداد وی دادگاه حقوق بشر اروپا است.»

    این سایت بیش از ۹۰ هزار سند نظامی محرمانه آمریکا در مورد جنگ در افغانستان و حدود ۴۰۰ هزار پرونده آمریکایی محرمانه در خصوص جنگ در عراق را منتشر کرده است که در نوع خود بزرگترین نقض امنیتی در تاریخ ارتش آمریکا محسوب می شود.

    منبع: شفقنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.