خوراکی‌های مناسب برای سلامتی در پاییز
  • آبان 18, 1399 ساعت: ۱۴:۴۴
  • شناسه : 6198
    11
    وقتی ماه‌های خنک‌تر سال فرا می‌رسند، بیش از چند ساعت از روشنایی روز از دست می‌دهیم و البته همه میوه‌ها و سبزیجات تازه تابستان نیز ناپدید می‌شوند. اگر در غم از دست دادن غذا‌های فوق العاده تابستانی موردعلاقه خود هستید جالب است بدانید هنوز گزینه‌هایی شگفت انگیز وجود دارد.
    منبع : انتخاب
    پ
    پ

    برخی از خوراکی‌های فصل سرما بسیار خوش طعم و کمیابند و با خواص فوق العاده خود، برای سلامتی مفیدند:

    چغندر

    چغندر

    چغندر با رنگ قرمز تیره خود سرشار از فولات، پتاسیم و بتا کاروتن است. چغندر را می‌توان به راحتی پخت و به سالاد اضافه کرد، حتی می‌توان از چغندر سوپ یا ترشی درست کرد.

    آووکادو

    آووکادو

    فواید آووکادو شامل یک فهرست طولانی می‌شود. این خوراکی شامل محتوای چربی سالم از امگا ۳، ویتامین‌های گروه B. مانند ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، اسید پانتوتنیک و B۶ و همچنین منیزیم، پتاسیم و ویتامین‌های C.، E. و K. است.

    کلم

    کلم

    یک پیشنهاد زمستانی مقرون به صرفه و اقتصادی در فصل پاییز مصرف کلم است. کلم به دلیل داشتن مقادیر زیاد ویتامین C.، ویتامین K.، پتاسیم و کلسیم، همراه با ۹۲ ٪ آب است، بنابراین، یک غذای شگفت انگیز برای سلامتی است. ترکیب کلم در وعده‌های غذایی نیز آسان است و می‌تواند در کنار سالاد و حتی به عنوان غذای اصلی در سوپ یا سایر خوراکی‌ها سرو شود.

     

     

    تره

    تره فرنگی
    تره فرنگی را می‌توان به عنوان منبع غنی منیزیم در نظر گرفت، نوعی ماده معدنی که به گفته پزشکان، کمبود ان می‌تواند منجر به اضطراب و تحریک پذیری شود. تره فرنگی به راحتی در انواع سوپ‌ها و سالاد‌های زمستانی قابل استفاده است. تره فرنگی برای کاهش وزن نیز مناسب است، زیرا سرشار از پروبیوتیک است.

    زردک

    زردک (شقاقل)

    زردک یا همانطور که برخی می‌شناسند، شقاقل، سرشار از فیبر و فولات است که هضم را بهبود می‌بخشد و می‌تواند به ساخت سلول‌های مغزی کمک کند. طعم زردک مانند هویج است و در بسیاری از دستور العمل‌ها می‌توان آن را جایگزین هویج کرد. بیشتر سبزیجات ریشه دار دارای خواصی فوق العاده هستند، بنابراین سعی کنید آن‌ها را به سوپ‌ها و خورش‌ها اضافه کنید.

    انار

    انار‌ها

    انار سرشار از پلی فنل است، که به بهبود سلامت قلب، مبارزه با عفونت و بهبود حافظه معروف است. شما می‌توانید به راحتی انار را به عنوان یک میوه مستقل میل کنید، آن را روی سالاد یا ماست بپاشید، با آن اسموتی درست کنید یا حتی با آن غذا بپزید.

    خرمالو

    خرمالو

    شاید قبلاً هرگز علاقه‌ای به خرمالو نداشتید، اما اکنون وقتش رسیده است که به این میوه به عنوان یک میوه فوق العاده مفید و بسیار مغذی نگاه کنید. یک خرمالو حاوی نیمی از نیاز روزانه شما به ویتامین A. است و ویتامین A. برای عملکرد ایمنی و سلامت چشم مهم است.

     

    کدو حلوایی

    کدو حلوایی

    کدو حلوایی یا کدو تنبل زمستانی دارای مقدار زیادی فیبر، منیزیم، بتا کاروتن و ویتامین‌های C. و B۶ است. به علاوه، خوردن آن ممکن است به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند. طبخ کدو حلوایی نیز بسیار آسان است و می‌تواند در کنار غذا‌ها یا در کنار سالاد‌ها یا حتی به عنوان یک شام سبک استفاده شود.

    زنجبیل

    زنجبیل

    آیا به دنبال یک روش طبیعی برای مقابله یا بهبودی از یکی از ویروس‌های رایج پاییز هستید؟ پس بهتر است از زنجیبیل کمک بگیرید. قرن‌ها است که افراد در سراسر جهان برای بهبود هضم، تسکین معده و تقویت سیستم ایمنی بدن از زنجبیل استفاده می‌کنند. زنجبیل از نظر طعم و مزه بسیار قوی است و می‌توانند به شکل دمنوش نیز استفاده شود.

    مرکبات

    میوه‌های خانواده مرکبات

    مرکبات سرشار از ویتامین C. هستند و خوراکی‌های مناسبی برای فصل سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستند و برای مثال استفاده از پرتقال، گریپ فروت و لیمو برای حفظ سلامت عمومی بسیار مفید است.

    رازیانه

    رازیانه

    رازیانه یک نیروگاه زمستانی است. رازیانه دارای مشخصات مغذی خاصی است که شامل فیبر، پتاسیم، منگنز، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و مس است. فصل اوج استفاده از رازیانه پاییز تا اوایل بهار است. هر قسمت از گیاه رازیانه خوراکی است. می‌توانید پیاز این گیاه را به صورت خام یا سرخ شده بخورید و ساقه‌ها و سبزیجات را در سوپ، بپزید.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.