ظریف: بایدن تنها یک انتخاب دارد
  • بهمن 20, 1399 ساعت: ۱۹:۱۰
  • شناسه : 14781
    2
    وزیر امورخارجه کشورمان خطاب به رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که دنبال کردن سیاست های شکست خورده ترامپ تنها شکست های بیشتری به همراه خواهد داشت.
    پ
    پ

    به گزارش فرهنگ ایرانیان ، محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه ایران با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر بیانات اخیر مقام معظم رهبری را مبنی بر اینکه ابتدا آمریکا باید به برحام بازگردد و تحریم ها را بردارد، مورد تاکید قرار داد.

    ظریف در این پیام لینک مرتبط با مصاحبه روز گذشته خود با شبکه سی ان ان را گذاشته و نوشت: آمریکا توافق هسته ای را کنار گذاشت و آن را نقض کرد. بنابراین، این آمریکا است که باید (به توافق) بازگردد و تعهدات خود را اجرا کند.

    وی در ادامه خاطر نشان کرد: رئیس جمهور بایدن یک انتخاب دارد؛ یا باید سیاست شکست خورده ترامپ را متوقف کند یا روی شکست های او چیزی بنا کند. ساختن روی شکست های او (ترامپ) تنها شکست های بیشتر را در پی خواهد داشت.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.