متن طرح ممنوعیت خروج مسئولین نظام از کشور پس از پایان مسئولیت
  • دی 17, 1401 ساعت: ۱۷:۲۷
  • شناسه : 44380
    3
    متن کامل طرح ممنوعیت خروج مسئولین نظام پس از اتمام مسئولیت از کشور منتشر شد.
    منبع : تسنیم
    پ
    پ

    نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی را تهیه و تدوین کرده‌اند، این طرح این هفته در دستورکار صحن علنی مجلس است.

    متن کامل طرح ممنوعیت خروج مسئولین نظام پس از اتمام مسئولیت از کشور به‌شرح زیر است:

    ماده 1: مدیرانی شامل این طرح می‌شوند که در آئین‌نامه ذیل اصل 142 قانون اساسی یا همان آئین‌نامه ثبت اموال مسئولین اسامی آنها ذکر شده است.

    ماده 2: بازه زمانی انجام این طرح در یک سال آخر مسئولیت اشخاص حقوقی و 3 سال بعد از اتمام مسئولیت وی می‌باشد.

    ماده 3: طبق این طرح افرادی که شامل ماده 1 می‌باشند، باید ضمن شفاف‌سازی و ثبت اموال خود در سامانه ثنا قوه قضاییه، از هر گونه فروش و خروج اموال خود از کشور خودداری کنند.

    ماده 4: خروج شخص مسئول منوط به اجازه نهادهای نظارتی و امنیتی یعنی قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و اطلاعات نیروی انتظامی می‌باشد.

    تبصره: در صورت ضرورت برای خروج از کشور، شخص باید با هماهنگی کامل و اجازه کتبی از نهادهای نظارتی و روشن بودن اهداف سفر و تاریخ رفت و برگشت، سفر مذکور را انجام داده تا بعد از پایان مدت ممنوعیت خروج از کشور و رسیدگی به اموال آنها، از موضوع این طرح خارج شود.

    ماده 5: اموالی که در این طرح باید مورد بررسی قرار گیرند شامل همان اموالی است که در آئین‌نامه ذیل ماده 142 قانون اساسی ـ یا همان آئین‌نامه ثبت اموال مسئولین هست ـ می‌باشد.

    ماده 6: اولویت اجرای این طرح با افرادی است که دارای 2 تابعیت می‌باشند یا افرادی که خویشاوندان نزدیک آنها در خارج از کشور به‌سر می‌برند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.