محسن کاوه مطرح کرد : عقب نشینی مدعیان کشتی دنیا
  • دی 19, 1399 ساعت: ۱۱:۴۳
  • شناسه : 11708
    11
    مدیر تیم های ملی کشتی آزاد معتقد است که مدعیان کشتی دنیا تحلیل رفته و دست به عقب نشینی از جایگاه خود زده اند .
    نویسنده : حجت اله اکبرآبادی منبع : فرهنگ ایرانیان
    پ
    پ

    محسن کاوه که با فرهنگ ایرانیان صحبت می کرد در این زمینه می گوید :واقعیت این است که کشتی دنیا به نسبت گذشته دچار افت شده است . امروز کوبا و بلغارستان و بسیاری از کشورهای دیگر که دارای تک ستاره هایی در کشتی دنیا بودند محلی از اعراب ندارند . خود من امسال شاهد و ناظر رقابت های جهانی بودم و به عینه دیدم که کشتی بر خلاف گذشته سخت ونفس گیر نیست و رقابت ها در نبود قهرمانان درجه یک و همطرازی قدرت ، رقابتی نیست . می خواهم بگویم که برای مثال در وزن ۸۵ کیلوی کشتی دنیا قهرمانانی مثل آدام سایتی یف، خویل رومرو، حاجی مراد ماگمدوف و … وجود داشتند که عرصه رقابت را برای هر قهرمانی سخت می کردند . الان کشتی دنیا دچار افت شده و این مساله قابل کتمان نیست که اوزان مختلف ازترافیک مدعیان درجه یک خالیست .
    از سوی دیگر و همسو با عقب نشینی مدعیان در کشتی دنیا ، در ایران نیز قدرت های سنتی کشتی در ایران مثل کرمانشاه ، لرستان ، خراسان و همدان تحلیل رفته اند و مازندران یکه تازی می کند .
    تهران نیز که زمانی در کشتی سرآمد بود موقعیت گذشته را ندارد و تنها ۴ نماینده در اردوی تیم ملی دارد . استان هایی مثل قزوین و کردستان نیز که بعضا تک ستاره هایی به کشتی ایران معرفی می کردند این نقش خود را بدست فراموشی سپرده اند . البته در یک سال اخیر نیز کرونا مزیت بر علت شده تا باشگاههای فعال در کشتی به تعطیلی سوق داده شوند که این برای کشتی ایران خوب نیست .
    به مدیر فنی تیم های ملی کشتی آزاد می گوییم به هر روی افت کشتی استانها نیاز به آسیب شناسی ویژه دارد و نباید به سادگی از کنار این مساله گذشت . کاوه این مساله را تایید می کند و می گوید : یقینا باید آسیب شناسی شود تا دوباره شاهد پویایی کشتی در استان های کشتی خیز باشیم .بی شک اگر چراغ کشتی در استانها روشن باشد و باشگاهها فعال، از دل این باشگاهها ولو آنکه مربیان درجه یکی را نیز بالا سر خود نبینند استعدادهایی معرفی می شوند که شاید هیچکس فکرش را نکند . از این منظر فعالیت باشگاهی موضوع مهمی است که نباید اجازه داد فعالیت آنها محدود شده و باشگاهها به کما بروند .
    وی در عین حال گله ای هم می کند که عده ای ایراد می گیرند که چرا محسن کاوه باید در اردوی تیم ملی شاگرد داشته باشد ؛ می خواهم از شما بپرسم که این مساله خوب است یا بد ؟
    در پاسخ به کاوه می گویم اینکه مدیر تیم در تیم ملی شاگرد داشته باشد این مساله نکته مثبتی است چون نشان دهنده این است که شما از امر سازندگی در کشتی غافل نیستید . کاری که از دیگر کادر فنی تیم ملی نیز انتظار می رود . یعنی آنها نباید صرفا از دستپخت دیگر مربیان استفاده کنند و انتظار این است که خود نیز در زمینه سازندگی پیشرو باشند .علاوه بر اینکه این انتظار می رود که مربیان ملی در مواقعی که اردوی تیم ملی برگزار نمی شود به استانها سرکشی نموده و کم و کیف مشکلات فنی در استانها را مورد بررسی قرار داده و در عین حال از وضعیت قهرمانان ملی غافل نشوند .

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.