چین میزبان پوتین در هفته جاری
  • اردیبهشت 25, 1403 ساعت: ۱۳:۳۷
  • شناسه : 82508
    2
    سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه پنجشنبه این هفته به پکن می‌رود.
    پ
    پ

    وانگ ونبین سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز(سه شنبه ۲۵ اردیبهشت) اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه به دعوت شی جین‌پینگ همتای چینی خود پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت برای سفری دو روزه به پکن سفر می‌کند.

    وی افزود: شی و پوتین در مورد همکاری در زمینه‌های مختلف و همچنین مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای گفت‌وگو خواهند کرد.

    دفتر مطبوعاتی کرملین هم اعلام کرد که پوتین در جریان سفر خود به پکن با لی‌چیانگ نخست‌وزیر شورای دولتی جمهوری خلق چین برای گفتو گو درباره همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی و بشردوستانه نیز دیدار خواهد کرد.

    این بیانیه افزود: سران دو کشور در مورد طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله مشارکت همه‌جانبه و همکاری راهبردی بحث خواهند کرد و مسیرهای اصلی برای توسعه بیشتر همکاری عملی بین روسیه و چین را مشخص خواهند کرد

    منبع: ایرنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.