واعظ آشتیانی: نمکی گلایه‌های مگوی زیادی از دولت دارد
30 مهر 1399 - 14:19
شناسه : 5081
5
امیررضا واعظ آشتیانی گفت: وزیر بهداشت گلایه‌های پنهانی بسیاری از دولت دارد که بخش زیادی از این گلایه‌ها را نمی‌تواند بگوید و ممکن است بعد از دوره کاری‌اش یا شاید استعفایش زبان به حقیقت بگشاید و از پشت پرده عدم مدیریت دولت در بحران کرونا سخن بگوید. او سخنان نگفته بسیاری دارد که بعدها معلوم می‌شود.
پ
پ

کرونا هرروز جان بسیاری از ایرانی‌ها را می‌گیرد و آمار فوتی‌ها نه‌تنها سرباز ایستادن ندارد که هر روز و هر لحظه بر تعدادشان افزوده می‌شود و در این بین رئیس‌دستگاه اجرایی تنها به دستورهای بهداشتی آن هم از راه دور و در اتاقی در بسته کفایت می‌کند؛ در صورتی که قرار بود کنترل بحران کرونا در کشور با راهبری دولت باشد اما این روزها که فوتی‌های کرونا در کشور مرز ۳۰۰نفر در روز را هم رد کرده است معلوم نیست آیا اصلا مدیریت واحد در این موضوع در دستور کار دولت قرار دارد یا نه؟ و معلوم نیست چرا دولت هیچ یک از اصول مدیریتی روز دنیا در مواجهه با کرونا را رعایت نمی‌کند؟

به گزارش فرهنگ ایرانیان ،امیررضا واعظ آشتیانی درباره این موضوع به «فردا» گفت: «فرمانده عملیات در موضوع کرونا دولت است و باید سازوکارهای لازم چه در حوزه بهداشت و درمان و چه در حوزه معیشت مردم در در دوران این بحران را فراهم کند. مشخص است که بخش بهداشت به وزیر بهداشت مربوط می‌شود اما او گلایه‌های پنهانی بسیاری از دولت دارد که بخش زیادی از این گلایه‌ها را نمی‌تواند بگوید و ممکن است بعد از دوره کاری‌اش یا شاید استعفایش زبان به حقیقت بگشاید و از پشت پرده عدم مدیریت دولت در بحران کرونا سخن بگوید. او سخنان نگفته بسیاری دارد که بعدها معلوم می‌شود».

او ادامه داد: «اما نکته‌ای که باید در نظر داشته باشیم این است که دولت هماهنگی خاص و مدیریت ویژه‌ای برای کنترل شیوه ویروس کرونا انجام نداد. دولت باید می‌دانست که وقتی عبور و مرور مردم سخت و خطرناک باشد، بحران معیشتی چندبرابر می‌شود و باید برای رفع مشکل معیشتی مردم کاری می‌کرد. در خطربودن جان مردم وقتی با مشکلات عدیده اقتصادی همراه شد، مشکل را دوچندان کرد. اکنون بسیاری از مردم حاضرند بمیرند اما نانی برای خانواده‌شان تهیه کنند که بسیار تأسف‌بار است. مشکلات اقتصادی در تشدید بحران کرونا مقوله‌ای انکارناپذیر است. اکنون اکثر کسانی که بیمار می‌شود، بیمه تأمین اجتماعی شامل حالشان نمی‌شود؛ هرچند این بیمه در ایران ضعیف است و کمک شایانی به بیماران نمی‌کند اما همان میزانی هم که هست شامل حال بسیاری از بیماران کرونایی نمی‌شود. شما تصور کنید وقتی مردم چند فرزند دانشجو دارند، بدهی دارند، باید اجاره خانه‌شان را بدهند و انواع مشکلات دیگر چه‌طور می‌توانند مثل آقای رئیس‌جمهور در خانه بمانند تا جانشان را از خطر کرونا حفظ کنند؟ حال چنین فردی وقتی کرونا هم بگیرد نمی‌تواند به طور ویژه تحت مراقبت باشد زیرا هم توان پرداخت هزینه‌های درمان را ندارد و هم آنکه اگر کار نکند خانواده‌اش گرسنه می‌مانند».

این فعال سیاسی با انتقاد از دولت اظهار کرد: «واقعا نمی‌فهمم این چه شیوه کشورداری است که دولت در پیش گرفته است؟ اینکه به مردم یک‌میلیون تومان بدهیم و بگوییم با سود آن از یارانه‌ کم می‌کنیم، تحثیر ملت است. ما دولت بی‌پولی نداریم. دولت دوازدهم به انحاء مختلف دست در جیب مردم کرد اما بازهم می‌گوید نداریم».

واعظ آشتیانی درباره درباره احتمال شیوع بیش از پیش ویروس کرونا تصریح کرد: «وقتی به بازار تهران نگاه می‌کنیم، می‌فهمیم که مردم برای تأمین معاش خود نمی‌توانند در خانه بمانند. تردیدی نیست اگر وضعیت به همین شکل ادامه پیدا کند شرایط بدتر از امروز هم می‌شود. واقعا در شأن رئیس‌جمهور نیست که در اتاق کارش بنشیند و از راه دور دستور بدهد که مردم ماسک بزنید، سفر نروید و پروتکل‌ها را رعایت کنید. تنها کاری که آقای روحانی انجام می‌دهد همین است. بهتر است او به‌جای آنکه مدام توصیه کند که ماسک بزنید برود و الگوی دیگر کشورها بررسی کند و وجوه مثبت آن الگوها را در ایران پیاده کند. گویا دولت کشور را رها کرده است. بازهم می‌گویم که وزیر بهداشت سخنان ناگفته‌ و پنهانی‌ای دارد که بعدها می‌گوید و خواهد گفت که چه کم‌کاری‌هایی از سوی سران دولت انجام شده است».

او در پایان گفت: «تا زمانی که مدیریت واحدی در مواجهه با کرونا وجود نداشته باشد، وضع همین است. فقط امیدواریم دولت قدری به خودش بیاید تا شاهد کمترشدن تلفات انسانی بحران کرونا باشیم».

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.