تحلیلگر آمریکایی: در غرب سلبریتی‌ها باید هماهنگ با ارزش‌های اجتماعی رفتار کنند
05 آبان 1401 - 12:46
شناسه : 40038
5
رنولد آگوست گفت: در کشور‌های غربی به ویژه در آمریکا سلبریتی‌ها باید در چارچوب ارزش‌های مدنی و اجتماعی تعریف شده رفتار کنند.
منبع : باشگاه خبرنگاران
پ
پ

در روز‌های اخیر بسیاری از چهره‌های مشهور و سلبریتی‌های داخلی و حتی خارجی به بهانه اتفاقهای اخیر در کشور و با سوء استفاده از موقعیت خود در میان مردم، اقدام به تحریک عواطف عمومی و دعوت به آشوب کردند.

در راستای بررسی قوانین مدنی کشور‌های مختلف در مورد سلبریتی‌ها و افرادی که دارای محبوبیت اجتماعی هستند این بار باشگاه خبرنگاران جوان مصاحبه‌ای با آرنولد آگوست، کارشناس و تحلیلگر آمریکایی با این موضوع ترتیب داده که مشروح آن از نظر خوانندگان می‌گذرد:

آیا سلبریتی‌ها در تمام کشور‌ها باید در چارچوب قانون عمل کنند یا اینکه خودشان می‌توانند رهبری گروهی از جامعه را برای هدایت در بخش‌هایی به عهده بگیرند؟
آرنولد آگوست: سلبریتی‌ها نیز مانند سایر اقشار جامعه در تمام کشور‌ها باید در چارچوب قانون عمل کنند. من حداقل در مورد آمریکا مطمئن هستم که هیچ چهره شناخته شده‌ای که خود را سلبریتی بداند نمی‌تواند در آمریکا پا را فراتر از قانون بگذارد. برای مثال در حوزه جرم شناسی اگر شما به مراجع قانونی آمریکا رجوع کنید خواهید دید که هر ساله بسیاری از بازیگران هالیوود، فوتبالیست‌های سرشناس، چهره‌های ورزشی و … در آمریکا مثلاً به جرم رانندگی با سرعت غیرمجاز در اتوبانها، یا مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های الکلی در حین رانندگی توسط پلیس دستگیر می‌شوند و بسیاری از آن‌ها پس از بررسی دقیق جرمی که مرتکب شده اند باید جریمه پرداخت کنند و یا به زندان بروند.برای بسیاری از سلبریتی‌هایی که مثلاً در حالت مستی حین رانندگی دستگیر می‌شوند کلاس‌های آموزشی به مدت ۳۰ ماه و تعلیق مجوز‌های کار آن‌ها تا دو سال در نظر گرفته می‌شود.

یا مثلاً هر سال تعداد زیادی از سلبریتی‌های آمریکایی حین ارتکاب جرم به دست پلیس دستگیر می‌شوند و فوراً به زندان فرستاده می‌شوند. این یعنی اینکه قانون هیچ گونه فرقی بین افراد عادی با کسانی که به واسطه شغلشان به شهرتی رسیده اند قائل نیست.

مورد دیگری که در سال‌های اخیر به ویژه در میان چهره‌های مشهور سینمایی در آمریکا بسیار رایج شده فرار‌های گسترده مالیاتی است. بسیاری از سلبریتی‌ها از راه‌های مختلف تلاش می‌کنند تا مالیات خود را پرداخت نکنند. این افراد اگر توسط قانونگذاران شناسایی شوند مجازات حبس تا سقف ۱۰ سال و چندین هزار دلار جریمه نقدی را باید به خاطر این خلاف خود متحمل شوند و قانون هیچ گونه اغماضی را برای آنان در نظر نگرفته است.

-به نظر شما دولت‌های غربی حاضرند به خاطر اینکه فردی محبوبیت اجتماعی دارد و خود را سلبریتی می‌داند هزینه‌های هنگفت اجتماعی پرداخت کنند؟

آرنولد آگوست: به هیچ وجه. دولت‌های غربی هرگز سرمایه‌های اجتماعی خود و بودجه‌های فرهنگی خود را برای اشتباهات و خطا‌های سلبریتی‌ها هزینه نمی‌کنند حتی در عوض در ازای هر خطایی چندین برابر از آن‌ها جریمه دریافت می‌کند تا در آینده شاهد این خطا‌ها نباشد و یا به حداقل برساند. من می‌توانم ده‌ها مثال برای شما ذکر کنم که در آن سلبریتی‌ها به دلیل ارتکاب به خطایی که از نظر اجتماعی ناهنجاری محسوب می‌شود جریمه یا راهی زندان شده اند.

کارشناس و تحلیلگر آمریکایی در پایان تاکید کرد:‌ تقریباً در تمام کشور‌های غربی که من به آن‌ها اشراف دارم می‌توانم این را با اطمینان بگویم که سلبریتی‌ها باید با نظام ارزشی آن کشور‌ها هماهنگ باشند و کوچکترین رفتاری که ضد ارزش و یا ضد فرهنگ آن جامعه تلقی شود با برخورد قانون رو به رو خواهد شد و این کاملاً یک رفتار طبیعی و عادی از لحاظ اجتماعی است. یعنی هیچ فردی مثلاً در آمریکا از دولت انتظار ندارد که میان خطای یک فرد عادی با اشتباه یک سلبریتی تفاوتی قائل شود. قانون باید با یک چشم به هر دو نگاه کند و این اتفاق هم دارد می‌افتد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.