دایــرکت به ساقی!
26 آذر 1399 - 14:02
شناسه : 9138
4
«بازار خرید و فروش ساقی‌ها حسابی براه است. کلمه ساقی را که جست‌وجو کنید، کلی مطلب جستجو شده با عنوان‌های مختلف بالا می‌آید. « شماره کاسب»، «شماره تلفن ساقی».»
پ
پ

به گزارش فرهنگ ایرانیان، روزنامه جام جم نوشت: «تا قبل از تولد فضای مجازی، محل کار بسیاری از فروشندگان و ساقی‌های مواد مخدر، خیابان بود، پارک بود، کوچه‌های خلوت بود و هر جایی که می‌توانستند جنس رد و بدل‌کنند و رد پای پلیس نبود، همان‌جا می‌شد پاتوق ساقی‌ها و مشتری‌ها و خرید و فروش‌شان را انجام می‌دادند. بعد از رواج شبکه‌های مختلف مجازی، بیشتر ساقی‌ها هم بی‌سروصدا جل و پلاس‌شان را جمع‌ کردند و آمدند به این شبکه‌ها؛ به جایی‌ که مخفیانه می‌توانستند هر چقدر می‌خواهند مشتری پیدا کنند و جنس بفروشند.

این روزها دیگر مثل چند سال پیش، پیدا کردن ساقی اصلا کار سختی نیست. دیگر لازم نیست آشنا داشت، لازم نیست دور و اطراف را دایم پایید که یک وقت مامور و پلیس روی سر هوار نشود، لازم نیست مواد را در عجیب‌ترین قسمت‌های لباس‌ جاساز کرد تا یک‌وقت مامورها پیدایش نکنند. همین که در یکی از شبکه‌ها یا کانال‌های مجازی، هشتگش را سرچ کنند، کلی صفحه و کانال بالا می‌آید که فروشنده هر نوع مواد مخدری هستند. از تریاک بگیرید تا گُل که این روزها حسابی مشتری دارد؛ آن هم از نوع نوجوان. بعد از سفارش به ساقی، راحت در خانه می‌نشینند و چند ساعت بعد جنس را دم در خانه تحویل می‌گیرند. در سایت‌های اینترنتی هم بازار خرید و فروش ساقی‌ها حسابی براه است. کلمه ساقی را که جست‌وجو کنید، کلی مطلب جستجو شده با عنوان‌های مختلف بالا می‌آید. « شماره کاسب»، «شماره تلفن ساقی».

کشت افیون در مزارع

کار بعضی ساقی‌ها به خرید و فروش ختم نمی‌شود و به سود کلانی‌ که از این راه به‌ دست می‌آورند، راضی نیستند. برخی از آنها با سخاوتمندی حتی نحوه کاشت برخی مواد مخدر مانند ماری جوآنا را با تمام فوت و فن‌اش در فضای مجازی آموزش می‌دهند. چه در گلدان، چه در مزرعه. تعداد داوطلبانی که هم به‌دنبال یادگیری کاشت ماری‌جوآنا هستند، کم نیست. برخی از ساقی‌ها که حالا خودشان تولیدکننده هستند، به خود لقب «فارمر» داده‌اند.

تیرماه همین امسال بود که خبر کشف یک مزرعه ماری‌جوآنا دهان به دهان میان مردم پیشوا چرخید. به گفته مرتضی طهماسبی، دادستان شهرستان پیشوا، از مدت‌ها پیش خبر کشت گل یا همان ماری‌جوآنا در برخی از گلخانه‌های پیشوا در این شهرستان پخش شده بود. با پخش این شایعات، ماموران پلیس وارد عمل شده و دروغ و واقعی بودن این موضوع را با بررسی ۶۰۰ گلخانه در شهرستان پیشوا آغاز کردند. نتیجه به‌ دست آمده، شایعه کشت گل را تایید کرد. البته ماموران در جست‌وجوی گل، در یک عملیات هماهنگ، حدود ۲۰۰ بوته کامل رشد یافته گیاه مخدر ماری‌جوآنا (شاه‌دانه) را کشف و جمع‌آوری کردند.»

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.